3. joulukuuta 2016

@ RUKA


.
Moikka! Eilen koulun jälkeen vaihdoin vain astetta mukavammat pöksyt jalkaan ja viiden minuutin päästä istuimmekin jo autossa kohti pohjoista bongailemassa eri paikkakuntien Snapchat geofilttereitä - Suomussalmella oli henkilökohtainen lempparifiltteri! Yhdeltä yöllä oltiinkin sitten vihdoin Rukalla. Ensi tiistaina oleva Itsenäisyyspäivä oli loistava mahdollisuus minilomalle, vaikka ainakin mulla olisi koulua maanantaina... Tiistai-iltana siis takaisin Espooseen, mutta nyt nautitaan lumesta!


.
En ole Rukalla aikaisemmin käynyt (enkä juuri muuallakaan Suomessa...), mutta ainakin tämän päivän perusteella paikka on tosi jees! Ainakin kolmen vuoden takaiseen Leviin verrattuna ainakin paljon parempi paikka! Kymmenen asteen pakkanen on ihan mukavaa vaihtelua etelän loskalle ja etenkin kun parin viikon päästä suunnataan vielä eteläisimmille leveyspiireille. Pimeetä täällä nyt ainakin on kokoajan (tai ainakin hämärää), se jos mikä näkyy ainakin näissä kuvissa :-D

Loistavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Oi vitsi kui ihanan näköstä siel rukalla on. Aina vaan kun menee ylemmäs ja ylemmäs Suomea maisemat muuttuvat joka kerta kauniimmaksi! <3 Onhan se paljon mukavempaa vaihtelua näihin etelän loskakeleihin ja kannattaa nauttia siellä nyt kunnon lumimaisemista, ei täällä etelässä niitä näe samalla tavalla! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Ja sairaan kauniit maisemat siellä :)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanaa lomaa! Ruka on kyllä ihan paratiisi, vaikka täällä asuvana näitä maisemia tulee katselua 365 päivää vuodessa :D. Ehkäpä me törmäillään rinteessä!

    http://writtenbyneea.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥