31. joulukuuta 2016

VUODEN VIKA


.
Vuoden viimeisiä hetkiä viedään, Suomessa enää muutama tunti puoleen yöhön - täällä hieman enemmän. Kuluneen vuoden aikana ehti tapahtua vaikka mitä, tuli reissattuakin jälleen ihan kiitettävästi: vuosi starttasi Ranskan Alpeilla, helmikuussa käytiin ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa Kanarialla, huhtikuussa käytiin Pilvin kanssa Ranskassa, toukokuussa tsekattiin itäinen naapuri Pietari, käytiin me kerran myös Virossa, kesällä vietettiin kuukausi Ranskassa, tehtiin päiväreissu Italiaan, syyslomalla suunnattiin taas Ranskaan viikoksi, pari viikkoa sitten tehtiin pikavisiitti Istanbuliin ja nyt on hengailtu Jenkeissä parisen viikkoa! Suomen sisällä ehdittiin käymään niin Tahkolla tammikuussa laskemassa, kuin PowerParkissa Kauhavalla, Tampereella Särkänniemessä, Ylläksen lähettyvillä vaeltamassa viikon, sekä itsenäisyyspäivänä Rukalla laskettelemassa. Toivotaan, että ensi vuodesta tulee vähintään yhtä matkustusrikas vuosi, kuin tämä vuosi oli!

Tapahtui tänä vuonna muutakin, kuin lentokoneessa istumista: olin ensimmäistä kertaa ikinä kesätöissä, oli partioleiri ja pari retkeä, täytin seitsemäntoista (eilen :D), ahersin koulussa, shoppailin varmaan enemmän, kuin koskaan aikaisemmin, vietin aikaa niin muiden ihmisten, kuin Netflixinkin kanssa. Ei arjesta varmaan niitä elämän suurimpia highlighteja löydy, mutta ne pienimmätkin oli tosi jees!

Vuosi 2016 ei ehkä ollut mun elämän paras vuosi, mutta ei se huonokaan ollut. Nyt innolla kohti seuraavaa vuotta! Uudenvuoden lupaukset ei oo mun heiniä, joten skipataan se osuus - hyvää uutta vuotta 2017!

7 kommenttia:

  1. Oho, säpäs oot matkustellut paljon! Unelma.. Vaikuttaa kivalta blogilta, jään seurailemaan :)
    // aamupuurolle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo tuli tosiaan matkusteltua aika paljon :D kiitos! :)

      Poista
  2. Vau miten kivat kuvat kollaasissa!♥ Ihanaa uutta vuotta :) Xx

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Olet kyllä matkustanut paljon ! Sulla on tosi mielenkiintoinen blogi, siispä jään seurailemaan ! :)

    http://tiisku.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥