6. joulukuuta 2016

ITSENÄISYYSPÄIVÄ & KOTIMATKA

Moikka! Juuri ohitettiin Kajaani ja nyt kourassa on Kontiomäeltä (asuuko siellä kukaan?) mukaan napatut kahvit. Tai no oikeastaan tee tai kaakao. Yhdeksän aikoihin startattiin ja nyt edessä olisi vielä kuusi tuntia autossa istumista ja Gilmoren Tyttöjä. Menee se itsenäisyyspäivä näinkin!


.
Tosiaan Ruka oli jees. Lauantaina käytiin kylpylässä, ja koska tietenkin unohdin uikkarin kotiin ostin sitten uuden Kuusamon Prismasta. Ehdinkin hukata sen jo kerran, mutta nyt sekin on turvallisesti kotimatkalla. Vaikka en kyseistä uikkaria tule varmaan enää ikinä käyttämään... Samaisena iltana käytiin myös keilaamassa ja pakko sanoa, että ainakin mun taidot on aika ruosteessa! Eilen käytiin sushilla ja täytyy myöntää että oli mukavaa vaihtelua kanakorille :D


.
Meille iski just ne lähes kahdenkymmenen asteen pakkaset, mutta ei se menoa haitannut - tarpeeksi vaatetta päälle ja monta lämmittelypaussia! Hyvä reissu, voin joskus uudestaankin lähteä Rukalle. Pitkäksi viikonlopuksi tosin, hiihtolomaa varten vähän liian pieni mesta.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥