30. joulukuuta 2016

SEVENTEEN

Mulla koko vuoden loppu on yhtä juhlaa: on joulu ja siitä kuuden päivän päästä on synttärit, jota seuraavana päivänä juhlistetaankin uuttavuotta. Mulla ei tosiaan joululomalla juhlistettava lopu ja juurikin tänään juhlistetaan mun synttäreitä!


.
Tälleen loppuvuodesta syntyneenä, syntymäpäivät on lähinnä oman ikäisten kavereiden saavuttamista iällisesti ja pääpointti koko päivässä on lähinnä vihdoin olla jotain, mitä moni muu on ollut jo tovin. Kun moni ikäisistään miettii jo niitä ensi vuonna häämöttäviä kahdeksantoistavuotis-juhlia, on jotenkin huvittavaa olla se, joka edelleen huristelee lastenlipulla bussissa (ihan kiva vain, lapsi on puolet halvempi). Ei siinä mitään, ei mua oikeasti haittaa yhtään olla syntynyt joulukuussa :D Tänään ei tosin tiedossa ole mitään hulluja synttärijuhlia, illalla mennään japanilaiseen raflaan syömään ja kohta varmaan pistäydytään läheisessä ostoskeskuksessa!

Nyt jää enää nähtäväksi onko seitsemäntoista oikeasti niin turha ikä, kuin mitä ihmiset väittää, ja millaista on olla viimeinen täysi-ikäistyvä - viimeinen vuosi alaikäisenä alkakoot!

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥