22. joulukuuta 2016

TWO NIGHTS UNTIL CHRISTMAS


.
Moikka! Nyt ollaan hengailtu täällä Naplesissa maanantaista lähtien ja on kyllä varsin kiva mesta! Viime päivinä ollaan lähinnä nautittu meidän uima-altaasta, sekä klubin uima-altaasta ja shoppailtu myös jonkin verran. Näihin muutamaan päivään ei ole vielä mitään sen spesiaalimpaa mahtunut. Tänään kävimme tsekkaamassa Naplesin postikorttipaikan (=mitä tulee, kun paikan googlaa). Sieltä suunnilta nämäkin kuvat ovat!


.
Nyt on enää kaksi yötä jouluun ja pakko sanoa, että ei kyllä yhtään siltä tunnu (ehkä enemmänkin siltä, että olisi vielä muutama  viikko...?). Oon silti ihan fiiliksissä joulusta, en vaan hahmota, että täällä se on jo ihan nurkan takana! Aika on mennyt kuin siivillä ja etenkään tämä lähes kolmenkymmenen asteen helle ei asiaa kauheasti edesauta :D Täällä kuitenkin joululauluja soi kaikkialla, joulukoristeita on joka paikassa ja hommattiin me myös puhallettavan joulupukin tohon joulukuusen kaveriksi.


.
Ei mulla ehkä enempää kerrottavaa ole, kuin mahtavaa aatonaatonaattoa!

8 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä ihan super ihanalta! Mekin ollaan jo pari vuotta palloteltu ajatusta joulun viettämisestä ulkomailla ja ehkä tehdään se ensi vuonna, ihana aina nähdä että millasissa tunnelmissa se muilla sujuu! Sun blogista jäi myös niin hyvä fiilis että liityin samantien lukijaksi. :-)

    http://rosaiidaemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Joulu ulkomailla eroaa reippaasti suomijoulusta, mutta molemmat on kyllä omalla tavallansa kivoja!

      Poista
  2. Näyttää ihanalta!

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Niin ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Voi hyvänen aika mitä kuvia, jäin suoraan sanoen monttu auki tuijottamaan tuota täydellisyyttä :-D On varmasti ollut tosi mielenkiintoista viettää joulunaikaa noinkin erilaisessa ympäristössä koti-Suomeen verrattuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olihan se joo aika täydellistä :-D erilaista tottakai verrattuna suomen jouluun, mutta oli joo tosi jees reissu! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥