16. joulukuuta 2016

VUODEN VIKAT OSTOKSET

Moikka! Tässä olisi tän vuoden vikat Suomi-ostokset, sillä huomenna suunnataan rapakon toiselle puolen (siitä lisää huomenna) ja sieltä tulee oletettavasti ostettua yhtä sun toista! Siispä viimeisimmät ostokset tähän osaan :D Ja jos keinovalokuvat häiritsee, niin ehkä moni onkin jo huomannut että luonnonvaloa ei yksinkertaisesti ole. Tai on, mutta silloin ainakin mä oon koulussa...


.
Pitkään aikaan en ole muuta kuin L'Occitanen käsirasvoja käyttänyt, joten testissä nyt ACOn Hand Cream Rich, joka on nyt ainaskin tuoksuu ihanalta! Toinen (ja viimeinen) kosmetiikkajuttu on Malavan 69 - Bordeaux kynsilakka. Mun muutama viikko sitten ostamani ensimmäinen Malavan lakka oli niin jees, joten tää tummanpunainen on kanssa kiva! En tätä ole tosin ehtinyt vielä käyttää...:D Nää kaks juttua tosin sain äidiltä, sillä hänelle ei tullutkaan näille käyttöä!


.
BikBokista ostin jo jonkin aikaa sitten kahdella kympillä mustan neulemekon. Käytännössä siis pitkä oversize villapaita. Ja siis on ihan mekkomitoissa, eikä näytä siltä että housut on unohtunut :-D On tässä vähän villaakin (ehkä pari prosenttia) ja muutenkin varsin mukava vaate, mutta näyttää heti tyylikkäämmältä, kuin verkkarit jalassa.


.
Kerrankin löysin jotain H&M:ltä, nimittäin mustat suorat housut! Nää näkyikin jo täällä, joten parempaa kuvaa löytyy sieltä. Näillä hintaa oli 25 euroa. Mukavat jalassa ja just sopivan mittaiset tälläiselle lyhyt jalkaiselle! Lahkeita ei tarvitse edes kääriä, ellei sitten halua vähän rennompaa lookkia.


.
Itse asiassa tääkin on BikBokista, sieltä kun yleensä ikinä osta mitään. Tän mustan mekon löysin Black Fridayna viidellätoista eurolla. Tää on ehkä enemmän sellainen Suomen kesäsäihin soveltuva yksilö ja etenkin noi nauhat löysällä solmulla näyttää tosi kivalta!

Tällä kertaa ostoksia ei muutamaa enempää ollut, mutta ehkä ihan hyvä niin! Palaillaan ostosten parissa jälleen ensi vuoden puolella ;) Loistavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat ostokset :-) Mulla taitaakin olla nuo samat housut, oon kyllä tykännyt kovasti :-D

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva ostosten esittely postaus! Tosi ihanan värinen tuo kynsilakka! :-)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥