20. joulukuuta 2016

ISTANBUL


.
Sunnuntai aamupäivä kulutettiin Istanbulissa seikkailen. Aamu starttasi hotellin suppealla aamupalalla, jonka jälkeen suuntasimme kohti Sinistä Moskeijaa ja Hagia Sofiaa. Toisessa käytiin myös sisällä, jonka vuoksi meillä ne hienosti laitetut huivit päässä olikin! Pari tuntia seikkailtiin, ennen kuin palattiin kahvilan kautta hotellille. Sieltä sitten lähettiinkin kohti lentokenttää ja Miamia.


.
Vaikka Istanbulissa vietettiinkin vain alle vuorokausi, niin kyllä kaupungista sai ihan tarpeeksi irti. Turkki ei siis ole nyt to go-listan kärjessä. Istanbul oli kaupunkina erilainen, kuin Länsi-Euroopan kaupungit, tai muut Aasian paikat missä mä oon käynyt, johtuu ehkä siitä, etten ole aikaisemmin muslimimaassa käynyt. Kulkukoiria oli paljon! Ihan siis kiva paikka, ehkä kesällä huomattavasti parempi paikka, sillä nyt lämpötila on vain muutaman asteen Suomea lämpimämpi. Sinne siis, jos ei pommituksia pelkää!



.
Nyt mä meen hakemaan jääkaapista kylmän cokiksen ja meen meidän uima-altaalle nauttimaan paahtavasta helteestä! Loistavaa tiistaita <3

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Oon itse käynyt kerran Istanbulissa ja silloin vietin siellä kolme yötä, tykkäsin kovasti ♡
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥