8. joulukuuta 2016

ESSENCE HAUL X 3

Mulle tuli yksi ilta sellainen fiilis, että nyt on pakko päästä Tokmannille ostamaan Essenceä. En tiedä mistä tämä into oli peräisin, sillä en ollut viimeisen puolen vuoden aikana uhrannut ajastustakaan kyseiselle merkille. No sinne Tokmannille minä sitten menin ja tässä nyt olisi ne kolme tuotetta mitkä sieltä kotiin kiikutin tuhlaamatta juurikaan rahaa! Juuri täydellinen paikka siis tyydyttää shoppailutarve :D Yksittäisiä hintoja en enää muista, mutta koko kombo oli alle kahdeksan euroa, että about kolme euroa kappale!


.
Ensimmäinen huulipuna on Longlasting 06 Barely There (pakkauksessa ei lue sävyn nimeä, mutta Googlen mukaan se on juurikin tuo!). Sävy tosiaan on ruskea nude - aavistuksen kuvaa rusehtavavampi - joka tapuksessa täydellinen arkisävy! Koostumus on täysin matan vastakohta, eikä siis niin pysyvä, mutta neutraalin sävyn vuoksi ei sitä kulumistakaan huomaa.

Toinen huulipuna on Matt Matt Matt 06 Kiss Me If You Can (tämäkin nimi Googlelta). Jep, molemmat kutosia, eri sarjaa vaan! Tämä on juurikin sellainen kylmä punainen, aika hyvin verrattavissa MACin Ruby Woohon, jota en ikinä saanut aikaiseksi hommata :D Tässä siis ainakin hetkellinen korvaaja! Tämä on täysin matta ja pysyy kyllä huulissa hyvin! Lähes täydellinen siis!

Viimeisenä on The Velvets luomivärisingle sävyssä 07 You Better Mauve! Tääkin on just sellainen täydellinen punertavan ruskea nude, tummempi kuin kuvassa. Nää Essencen luomivärisinglet on osoittautunut muutenkin tosi hyväksi suhteessa hintaan; laatu on jees, pysyy pitkään ja just sopivan matta ja riittoisa - vaikka oon käyttänyt tätä jo monta kertaa ei napissa näy vielä yhtäkään siveltimen vetoa!

Kaikki kolme oli hyviä, hyvin käytetyt kahdeksan euroa siis!

2 kommenttia:

  1. Mulla tokmanni sijaitsee ihan työpaikkani vieressä ja jostain syystä löydyn sieltä itseni töiden jälkeen aikaaaa usein :D Miksi ostaa mitään kallista kun näin hyviä meikkejä saa näin halvalla?

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥