29. syyskuuta 2016

LATELY

Huomenta! Mulla on tänään vapaapäivä ja erittäin kiva sellainen. Näin koeviikon keskellä on ihanaa vain nukkua pitkään, katsoa Netflixiä sen kummempia miettimättä. Huomenna on enää yksi koe ja sen jälkeen tästäkin on selvitty. Täytyy kyllä sanoa, että oli rennoin koeviikko hetkeen - viime perjantain matikan koe oli se ainoa oikeasti haastava. Sen jälkeen olen vain ottanut rennosti, lukenut kiltisti kaikki sanat niihin kaikkiin neljään kielen kokeeseen mitä mulla on nyt tällä viikolla ollut. Huomisesta kokeesta en jaksa ottaa mitään stressiä, vika koe ja enköhän mä handlaa ne kaikki kolme kappaletta (vaan!!) mitä kokeeseen nyt tulee. Sitten sanon heipat ruotsin opiskelulle hetkeksi - tai no joulukuuhun asti.


.
Syyslomaa odotan enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotenkin loma tuntuu olevan ansaittu ja hei, siihen on enää kaksi viikkoa! Viikon loma tulee ihan tarpeeseen ja mukava päästää edes hetkeksi pakoon Suomen syksyä. Ehkä viikot kuluvat nopeasti. Ainakin syyskuu hujahti ihan hetkessä ohitse, ylihuomenna on jo lokakuu!

Nyt taidan ehkä oikeasti opiskella ruotsia, sillä se ei ehkä ole sen mun vahvuus. Todistin sen taas eilisessä suullisessa kokeessa - kuka lukiolainen ei oikeasti osaa ruotsin kysymyssanoja?

Tsemppiä vikoihin arkipäiviin! 

10 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä todella kiva blogi, tykkään kovasti! Ja tällaiset minikuulumispostaukset on aina hyviä :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Nyt vaan rentoa viikonloppua, oot sen ansainnut! :-)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Anonyymi10/01/2016

    Sulla on kyllä tosi kiva blogi! Jään seuraileen :)

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi sulla! <3 voisin liittyä lukijaksi, sillä oma lukulistani kaipaa kyllä täydennystä :D

    anskisss.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Samaistun suhun! :-D Tosi kiva blogi sulla!
    http://pinja-eerika.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥