18. tammikuuta 2017

FLORIDAN OSTOKSET

Moikka! Nyt viimein olisi vuorossa Floridan ostokset! En osaa sanoa, onko näitä paljon vai vähän :D Edellisiin vuosiin verrattuna ehkä vähemmät (musta on tullut harkitsevaisempi; en osta enää kaikkea mihin törmään), mutta toisaalta kyllähän kaikenlaista turhuutta tuli ostettua.

Luonnollisesti tästä jäi jotain, mutta nyt ainakin niistä mieleen tuli vaan kaiken maailman hiustökötit mitä mukanani raahasin tänne, sekä wanhojen jutut - jälkimmäisistä lisää myöhemmin. Hinnat jätin tällä kertaa myös pois, sillä en oikeasti muista enää niitä, kuin ehkä parilta jutskalta :D Kysy siis, jos jäi hinta vaivaamaan hirveästi!


.
Levikseltä mukaan lähti simppeli valkoinen t-paita, ne punaisella logolla olevat paidat on tullut ainakin multa yli, enkä ole omaani käyttänyt piiitkään aikaan. Syynä ehkä se, että se on ostettu edelliseltä Floridan reissulta (vai aikaisemmin?)... Levikselta löysin myös vihdoin itselleni shortsit, mallia 501. En viime kesänä tainnut shortseja kertaakaan käyttää, joten ehkä ensi kesänä?


.
Vasemmalla olevat yöhousut on Gapilta, koska Gapin yöhousut on parhaita! Ja koska yövaatteita ei voi olla koskaan liikaa (ja koska Suomessa niitä myydään vaan ennen joulua, miksi?), hommasin myös Abercrombielta yöshortsit. Ja molemmat tottakai punasina! Abercrombielta mukaan lähti myös tummansiniset verkkarit. Nää on sellaset hieman kapeammat, just sellaset mitä tarvitsin.


.
Ei Amerikkaan ilman Converseja, vai mitä? Joka tapauksessa Converselta lähti tällä kertaa viininpunaiset yksilöt! En oo oikeastaan Converseja käyttänyt sen jälkeen kun Air Forcet joskus ysillä ostin, mutta nää on superkivat! Nyt pitää tulla vain kevät!


.
Lyhyt jalkaisena ihmisenä farkkujen osto Jenkeistä on huomattavasti helpompaa, etenkin kun jokaisesti mallista löytyy short, regular ja long -versiot - Suomen normaalipituus on siis se pisin noista. Tosiaan Abercrombielta lähti mukaan vaihtelun vuoksi kahdet siniset farkut, joista oon ainakin aikaisemmin tykännyt. American Eaglelta sen sijaan tutut ja turvalliset mustat farkut, joista on nyt ainakin parin päivän käytön jälkeen tullut mun lempparifarkut.


.
Ehkä epäselvin kuva hetkeen :D Mutta, Nikelta tälläinen mikälie pitkähihainen hieman paksumpi paita, vaiko kenties takki -tsydeemi, tottakai harmaana! Ja tottakai myös Nikeltä jotkut juoksulegginssit, joita en ole vielä edes kokeillut, toivottavasti ne on hyvät päällä :D


.
Hamstraaja tässä terve! Ei vaan, ostan ulkomailla aina ihan sikana huulirasvoja, en vaan esittele niitä ikinä :D Saatoin ehkä innostua Carmexien kanssa, etenkin kun en oo Suomessa nähnyt niitä ikinä tollaisessa peruspuikossa! Ja olihan myös pakko saada mansikka, appelsiini ja tropical colada... Kaurapuuron sentään jätin kauppaan, ja hunajameloonin...


.
Toinen syy odottaa kesää! Nimittäin mun uudet Vanssit vaaleanpunaiset sliparit! Nää itseasiassa maksoi vaan 20 dollaria, joten olihan nää pakko kotiuttaa. Oon käyttänyt näitä nyt wanhojen treeneissä, koska en muuten jaksaisi odottaa kuivia kelejä :D


.
Essieltä ostin testiin pari noita Gel Couture lakkoja! Valkoisessa paketissa oleva on päällyslakka ja vaaleanpunainen on sävyltänsä 50 - Stitch By Stitch. Lisäksi hommasin normaalin Essien lakan sävyssä 1177 - Maki Me Happy, sekä Millionails alus/päällyslakka!


.
Koska collegepaidat on parhaita, ostin PINKiltä uuden sellaisen! Tässä on vielä selässä isolla PINK, eli on just sopivan rento ja simppeli mulle. Näillä on vaan tajuttoman isot koot, kun tämäkin XS on mulle super iso :-D


.
Nikeltä hommasin uudet juoksulenkkarit vanhojen tilalle. Edelliset taisin nimittäin ostaa New Yorkista vuonna 2013 :-D Nää ainakin vaikutta hyviltä, eikä nää mitkään kauhean rumatkaan ole!


.
Viimeisenä on vielä kaksi Ralph Laurenin paitaa, sekä Hilfigerin vyö. Mulla on tollanen palmikkoneule jo valkoisena ja kirkkaan sinisenä, joten vaaleanpunainen oli enemmän kuin tervetullut. Mulla oli se itseasiassa eilen päällä ja ah, se oli niin ihana väripilkku :D Toisena on tummansininen kašmir-villapaita, joka on kanssa superihana! Ja no, Hilfigerin vyöt vaan on parhaita.

Tässä oli tältä erää kaikki - loistavaa keskiviikkoa!

32 kommenttia:

  1. Ihanat noi vanssit! & kivoja ostoksia kaikki muutkin :-) Samaa mieltä, yövaatteita ei voi olla liikaa! Ja totta tosiaan, yövaatteita myydään paljon enemmän just joulun alla, miks ihmeessä :'D

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) no niinpä!! eiks ihmiset muka käytä yövaatteita muulloin kun jouluna :D

      Poista
  2. Aaah ihania ostoksia oot tehny! Etenkin noi pastellipinkit Vanssit! Itekin ootan jo kesää, ihan vaan sen takia et pääsis käyttää tennareita! :-D
    sannialina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitos! no älä, tennarikelit on parhaita :D

      Poista
  3. Ihania ostoksia ja sun blogilla on tosi raikas ja siisti ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  4. Onpas kivoja ostoksia! :-)

    VastaaPoista
  5. Hei mitä nuo Ralph Laurenin vaatteet, varsinkin neuleet, maksaa Jenkeissä? Oon ite menossa kesällä Californiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt oli alessa 40$! normaalihintasena taitaa olla 80$ ! :)

      Poista
    2. ja vielä tosiaan toi kašmir paita oli nyt alessa kans 50$, mutta normihinta sillä oli 200$ :)

      Poista
  6. Aivan ihania juttuja olet shoppaillut - varsinkin kenkäpolitiikasta tykkäsin kovasti! Katsoin ihan kuola valuen noita sun matkakuvia ja loppupeleissä tykästyin muihinkin kuviin teksteineen niin paljon, että klikkailin itseni lukijaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kengät on kans mun lemppareita! :D ihanaa kuulla että tykkäsit, kiitos paljon! :)

      Poista
  7. Ootpas löytänyt paljon kivoja uusia juttuja! Ja tosi ihana tämä sun blogin ulkoasu :)

    aveclotta.blogapot.fi

    VastaaPoista
  8. Super ihania ostoksia, erityisesti nuo leviksen shortsit. Tykkään älyttömästi myös Vansseista, just tommoset kengät on ihan must kunhan kevät alkaa kunnolla ja tiet sulaa. Ylipäätään siulla on tosi tyylikäs blogi!


    http://rajavarina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita leviksen shortseja metsästin ties kuinka monesta eri kaupasta, joten hyvä löytö tosiaan oli! Ja jep, vanssin sliparit on best <3 kiitos paljon! :)

      Poista
  9. Ooh ei vitsi kävin ite pari vuotta sitten jenkeissä ja raahasin sieltä mukanani noita Ralph Laurenin paitoja! Super kivoja vaatteita oot kyllä löytäny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah joo ostan itekki niitä aina joka kerta :-D jotenkin niin halpoja siellä ja muutenkin Suomesta tulee ostettua niin erilaisia asioista :-D !

      Poista
  10. Aivan ihania noi Ralph Laurenin neuleet! <3 Mulla on myös huulirasvojen kanssa joku ihmeellinen juttu, niitä vaan kertyy hämmentäviä määriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö olekin! hahah niitä tosiaan kertyy kun joka kerta ostaa kaupasta sen yhden :-DD

      Poista
  11. Ihania ostoksia! Ja pakko sanoa että tykkään tästä blogin ulkoasusta tosi paljon! :-)

    http://katariina-nineintheafternoon.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Voi vitsi, mäkin haluun tulevaksi kesäksi Leviksen shortsit! :-) Noi 501 on ihanat!!

    VastaaPoista
  13. Nää postaukset on aina niin ihania! Varsinkin, kun kertoo ostoksistaan hieman, kuten sinä teet. :-) Vaikutat ihan superkivalta ihmiseltä, halit! ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla että tykkäät! kiitos superisti, hali sullekin! <3

      Poista
  14. Noi yöhousut näyttää ihanan pehmeiltä!♥ Toi leviksen t-paita on myös tosi kivan näkönen! :)

    VastaaPoista
  15. Tosi kivoja juttuja oot ostanu! :) Voi kun minäkin haluisin niin kovasti ulkomaille D:
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki tykkään näistä super paljon! :)

      Poista
  16. Ah, ihanat noi Vansit!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥