15. syyskuuta 2016

RIPSIVÄRIEN HITTI JA HUTI

Mulle ripsari on ehdottomasti yksi tärkeimmistä meikeistä, sillä ripsienpidennykset, saati tekoripset ei ole ihan mun juttu. En ole loppujen lopuksi kokeillut edes montaa eri ripsaria, en ole Lancômen lisäksi muuta merkkiä edes kokeillut sitten vuoden 2013. Mutta tässä ne nyt olisi: mun kokemuksen perusteella kaksi ripsaria, jotka ovat kuin toistensa vastakohdat!


.
Hitti: Lancôme Hypnôse. En edes tiedä monta tälläistä olen käyttänyt, hyvin monta kuitenkin. Lopputulos tällä on luonnollinen (näin niin kuin nuorison mittakaavalla), antaa niin pituutta, kuin tuuheuttakin, sekä erottelee ripset - täydellinen ripsari. Ainakin mulle. Harja on myös kiva, vihaan isoja ja kömpelöitä, etenkin kaartuvia harjoja. Ne ei vaan toimi. Tämä ei myöskään varise, eikä sottaa.

Huti: Lancôme Hypnôse Drama. Kokeilun halusta tällainen tuli kesällä hommattua. Käytin tätä kuukauden, ennen kuin ostin uuden normaalin Hypnôsen. No, mikä tässä sitten on vikana? Tämä sottaa ja varisee jo muutamassa tunnissa alaluomille - ei kiva. Levittäessä tämä on paljon märempää, sekä ripset tarrautuvat yllättävän nopeasti toisiinsa ja paakkuripsieffekti tulee, jos on vähänkin huolimaton. Tämän levittäminen siis vaatii kärsivällisyyttä. Ai niin, harja on myös iso, kömpelö, sekä kaartuva! Lopputulos on oikeastaan tällä ihan kiva, harmi vaan, että sekin suttaantuu pois.

Molemmilla hintaa on ainakin Stockmannilla ja Sokoksessa 33 euroa, joten sen suhteen näissä eroa ei ole. Ripsarin toimivuus riippuu kuitenkin loppupeleissä hyvin paljon omasta mausta, silmän / ripsien muodosta, sekä ihan vain siitä, mihin on tottunut. Ja vaikka ylempi Lancômen ripsari on ollut suosikkini jo monen vuoden ajan, niin seuraavaksi kokeiluun pääse Too Facedin Better Than Sex - onhan sitä hehkutettu vaikka kuinka paljon. Enää pitää vaan päästä Sephoraan.

6 kommenttia:

  1. Hyvän ripsarin löytäminen on kyllä hirveän vaikeaa, siitä kun ei oikein osaa edes etukäteen tietää mitään vaan täytyy kokeilla enemmän tai vähemmän sokkona. Itse tykkään kovasti Max Factorin ripsareista, vaikka oon paljon kalliimpiakin kokeillut (mutta eihän se hinta välttämättä kaikkea kerrokaan). Kaartuvat harjat on muuten kauheinta ikinä! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sitähän se on, onneksi oon löytänyt ripsarin, joka täyttää vaatimukseni :D

      Poista
  2. Itse käytän tuota Lancomen Hypnose ripsaria, ja komppaan sua ihan täysin! Paras risari ikinä, todellakin koko hinnan väärti :)

    https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Itse pidän juuri kaartuvista harjoista! :D Tässä taas huomaa sen, kun on tottunut eri asioihin! Itse käytän tällä hetkellä Maybellinen Lash Sensational- ripsaria, mutta haluaisin kyllä kokeilla tuota Lancomeakin!

    ainokainenn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaan, tuo taitaa olla niin makuasia :D

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥