25. syyskuuta 2016

TRENDS OF AUTUMN 2016


.Kuvat: Zara
Syksy - se aika, jolloin saa viimein kaivaa esille kaapin perälle jääneet paksut villapaidat, synkistellä tummilla väreillä hyväksytysti ja ostaa uusia vaatteita vaihtuneen kauden kunniaksi. Pienen tutkimuksen tuloksena kokosin yllä näkyvään kuvaan tämän syksyn (ja tulevan talven) suurimpia trendejä. En näitä kaikkia pukisi päälleni, mutta osa kyllä jo löytyy minunkin ostoslistalta!

Eniten mielipiteitä jakava asia on ehdottomasti sametti - tuo 2000-luvun alusta tuttu materiaali. Syksyllä samettia saa olla kaikkialla, nahka saa kiiltää metallin hohtoisena, sekä paidat täyttyä röyhelöistä ja olla näyttäviä. Isot hupparit yhdistettynä mihin tahansa on kieltämättä erittäin mielenkiintoinen trendi. Vaatteet saavat liehua - pillifarkut ovat historiaa. Kesän jälkeen lämpimät takit ovat entistä ihanampia ja nyt saa räväyttää erikoisella tekoturkiksella tai vaihtoehtoisesti vuorautua paksuun toppatakkiin. Kengissä on edelleen trendikäs midikorko - tällä kertaa nilkkureiden muodossa, sekä Guccin innoittamat loaferit, niin kauan, kuin Suomen sää niin sallii. Syksyllä pukeudutaan syvään vihreään, punaisen kaikkiin sävyihin, sekä nautitaan syksyn muista väreistä.

Vaikka trendejä onkin kiva seurata, tärkeintä on kuitenkin pysyä omalle tyylilleen uskollisena, sekä ostaa vain niitä trendivaatteita, joista oikeasti pitää. Jokaiseen trendiin ei tarvitse lähteä mukaan - tyylikkäin ihminen tietää mikä sopii omaan tyyliin ja mikä ei. Trendit ovat usein nopeasti ohi meneviä, joten kannattaa aina miettiä, käyttääkö tätä enää ensi syksynä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥