4. syyskuuta 2016

LAPIN VAELLUS

Moikka! Eilen tosiaan tulin aamulla kotiin Lapista, jonne lähdettiin maanantai aamuna. Kyseessä oli siis lukiomme järjestämä reissu. Matka alkoi aamu seitsemältä maanantaina, ja seuraavat 15 tuntia istuimmekin sitten bussissa kohti Äkäslompoloa.


.
Viiteen päivään mahtui paljon: ensimmäinen päivä meni maastopyöräillessä - oli mulle muuten aivan ensimmäinen kerta maastopyörän päällä ja oli aika erilaista Jopoon verrattuna. Keskiviikkona lähdettiinkin sitten ihan vaeltamaan ja kolmeen päivään mahtuikin neljälle eri tunturille kapuamista, sekä noin 45 kilometrin vaellus. Perjantaina olimme iltapäivällä takaisin mökillä, ja illan suussa lähdimmekin kohti etelää.


.
Yhteenvetona sanottakoon, että reissu oli onnistunut. Näin ensimmäistä kertaa elämässäni poroja, sekä revontulia. Mulla aikasemmin takana on vain pari Levin reissua talvella, joten oli oikeasti aika siistiä olla syksylläkin Lapissa. Maisemat oli mitä kauneimpia, ja joka kerta oli siistiä kavuta tunturin huipulle, vaikkakin ensimmäiset 3 kilometriä jyrkkää ylämäkeä rinkka selässä ei ehkä ollut niitä elämän kohokohtia. Mutta maisemat olivat aina sen arvoisia.

10 kommenttia:

  1. Wow, ihan tosi upeita maisemia! Ihanaa, että pääsit näkemään tolla reissulla myös pohjoisen revontulet - ne on yks kauneimmista asioista mitä täällä syksyisin näkee :)

    http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ne todellakin oli näkemisen arvoisia!

      Poista
  2. Lapissa olisi niin jees käydä, varsinkin upan ruskan aikaan!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Vitsit ois kiva itsekin päästä käymään Lapissa! Siellä on niin ihanat maisemat! :) Sait uuden lukijan! :)

    Jenni's lullaby

    VastaaPoista
  4. Aivan mielettömän kauniita kuvia ja maisemia!! Kunpa pääsisin itsekkin pian Lappiin <3
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihanat maisemat! Haaveilen että pääsis koiran ja jonkun kaverin kans Lappiin vaeltamaan joskus ruskan aikaan!

    Pehkon Elämää

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥