28. syyskuuta 2016

THROWBACK OUTFITS

Tänään tiedossa ei ole aivan tuiki tavalliset asukuvat. Tai no olihan nämä joskus sellaisia - tänään nimittäin sukelletaan mun koneen arkiston syövereihin. Tällä kertaa tässä on vain ne harvat yksilöt, jotka tältä koneelta löytyy, sekä pari onnekasta, jotka selvisivät puhelimen vaihdon yhteydessä. Osa on siis otettu ihanan laadukkaalla iPhone nelosella, joten pikselimössöä tiedossa, luonnollisesti sen aikaisilla muokkauksilla (peilauksella muun muassa). Nauttikaa kuvista!


.
Tämä on näistä kuvista se vanhin. Tämä on joskus seiskaluokalta, varmaankin keväältä 2013. Ensinnäkin tässä mättää se, että tämä on otettu puhelimen etukameralla! Ja vielä kaiken lisäksi Retricalla (siihen sai silloin itselaukaisimen). Filtteri on siis mielenkiintoinen, mutta entäs sitten tuo asu. Noh, ensinnäkin paita, sekä farkut ovat sen ajan mukaisesti GinaTricotista. Tuo toppi oli selästä sen verran avoin, että muistaakseni pidin tuolla alla valkoista bandeauta tai toppia - hyi! Ja nuo farkut, aivan liian isot, rumasti rypyssä ja miksi nuo taskut tulee rumasti ulos? Nuo ballerinat omistan vielä ja ne on kivat! Ehkä erilaisessa asussa tosin... Ja hiukset mulla oli aina tuolla tavalla.


.
Ai että rakastin tätä peilausta! Tosiaan, tämä kuva on samalta vuodelta, kuin edellinenkin. Huomatkaa huoneeni sotkuisuus ja One Direction julisteet! Henkkamaukan farkkutakki on edelleen kaapissa, sitä en tosin pahemmin ole käyttänyt. Hollisterin t-paita oli silloin trendikkäästi housuissa. No jaa, varsin tylsä asu. Ja nuo hiukset jälleen samalla tavalla!


.
Sitten päästään kasiluokkaan ja alkuvuoteen 2014! Tuo Abercrombien villapaita oli silloin ehdoton suosikkini, näin jälkeenpäin cropattu villapaita ja korkeavyötäröiset pillifarkut näyttävät lähinnä oudoilta... Ja koska Converseja pidettiin vuoden ympäri, oli kengissä luonnollisesti villasukat. Niin tyylikästä! Asento on myös hieman jännä, mutta hei, tätä ei ole otettu vanhalla iPhonella! Kengät taidan omistaa vielä, mutta niidenkin viimeisestä käyttökerrasta on kulunut tovi jos toinenkin.


.
Viimeisenä on kuva myöskin samaiselta ajalta, kuin edellinenkin. Tämän olen valitettavasti joskus muokannut mustavalkoiseksi, ja alkuperäistä en ainakaan tähän hätään löytänyt. Muistan ajattelleeni, että olin todella tyylikäs tässä! Tosiaan päällähän on punaiset Vanssit (jotka oli sen kevään ehdottomasti käytetyimmät kengät), mustat farkut, Mikki-hiiri college ja Hollisterin takki, joka tuolloin löytyi joka toiselta teiniltä. Varsin tylsä asu, mutta kertoo hyvin siitä, miten mä tuolloin pukeuduin. En mitenkään erikoisesti. Nuo Vanssit löytyy myös vielä, mutta jalassa ne oli viimeksi yli vuosi sitten. Takki löytyy myös, mutta se on lähinnä lasketteluun, sekä muunlaiseen ulkoiluun. Ei siis mitenkään aktiivisessa käytössä sekään.

Varsin ihania asuja ja kuvia silloin, kakkososan voisi myös tehdä, jos onnistun löytämään vanhalta koneelta jotain vielä rumempia mielenkiintoisempia kuvia! Eihän nämä olleet vielä mitään... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥