3. helmikuuta 2017

SELVISIN

Oli muuten ensimmäinen rankka koeviikko ikinä. En tiedä oliko taustalla lukuisat poissa-olot etenkin vuodenvaihteessa vai yksinkertaisesti haastavat aineet, mutta mulla ei oikeesti ollut koko viikkona aikaa tehdä mitään muuta, kuin opiskella. Ja se on ihan outoa, koska ei mulla koskaan ole silleen. Aina on ollut aikaa lähteä kaverin kanssa lounaalle tai viilettää ties missä.

Ja vaikka uhrasin lähes kaiken aikani koululle, voin sanoa, ettei yksikään koe onnistunut. Yleensä helppo äikkä ei ollutkaan niin helppo, ruotsissa jokainen sana tökki, fysiikassa olin ihan kujalla, samoin myös kemiassa, vaikka olinkin jotenkin varma siitä. Lukion viimeinen englannin koe oli yhtä haastava, kuin aina, ja matikasta en yksinkertaisesti osannut mitään. Ja tää ei oo mitään halusin ysin, mutta sain kasin puhetta, vaan voin oikeesti sanoa, että ekaa kertaa kaikki meni päin honkia :D Ei siinä, kursseja muiden joukossa, eikä se maailmaa kaada jos yksi matikan kurssi kymmenestä menee vähän heikommin.


.
Jos jotain tältä kerralta opin, niin kurssilla tehdyn työn tärkeyden ja valmistautumisen ajoissa. Tässä jaksossa jotenkin sivuutin jatkuvat opiskelun tärkeyden ja yritin ahtaa liikaa tietoa vikana iltana itseeni. Ja se ei oikeesti toimi yllä mainituissa (eikä monessa muussakaan) aineessa.

Noh, jos jotain positiivista tähän epäonnistumisen sekaan, niin tänään oli perinteinen koeviikosta selviytymisshoppailut! Tsekattiin vihdoin Helsinkiin tänään avattu & Other Stories, josta onneksi tällä kertaa lähdettiin tyhjin käsin pois. Tää viikonloppu on paras, koska ei tarvitse miettiä mitään kouluhommia, alkaahan uusi jakso vasta maanantaina. Ja huomenna pitkästä aikaa laskettelemaan!

Loistavaa viikonloppua!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥