5. tammikuuta 2017

YESTERDAY

Moikka! Eilen käytiin ensimmäistä kertaa tällä reissulla Miamissa. Täältä ajaa about kaksi tuntia sinne, tosin pysähdyttiin matkan varrella Sunrisessa ostamassa liput illan matsiin. Miamissa ei oikeastaan kierrelty kauheasti - ei se todellakaan ole niin hieno kaupunki, kuin ehkä annetaan ymmärtää, ja onhan Miamissa tultu jo aikaisemmin käytyä. Käytiin vaan hommaamassa pari juttua Macy'siltä, lounaalla (rafloissa on muuten tuplahinnat Naplesiin verrattuna; salaatti täällä), sekä pikaisesti South Beachillä kävelemässä!


.
Joskus kolmen jälkeen lähettiin ajelemaan takaisin Sunriseen jotakin sightseeing reittiä pitkin, joten matka venyi hieman... Siellä käytiin illallisella ja hengattiin me hetki myös viereisessä ostoskeskuksessa, jossa tosin käytiin jo viikko takaperin - ostoskeskus, josta löytyy kaikki mitä ihminen voi ikinä tarvita: liikkeet Targetista Pradaan ja Forever21:stä Gucciin. Ja kaikki siitä väliltä ja kaikki jotka ei väliin edes menisi.


.
Seitsemältä suunnattiin kohti BB&T Centeriä, jossa oli Kallen koko loman kohokohde: NHL peli. Kyseessä oli siis mun elämäni ensimmäinen lätkäpeli, eikä mulla muutenkaan oo hajuakaan mitä siitä pitäisi sanoa :D No sinne joka tapauksessa mentiin katsomaan Florida Panthers vs. Winnipeg Jets -peliä, joka muuten päättyi 1-4, jos jotain kiinnostaa. Amerikan tyylillä syötiin sitten kahdeksalla dollarilla popcornia niin paljon kun jaksettiin, joten ei nyt popparia hetkeen. Ei niin että sitä muutenkaan kauheasti edes menisi. Ja oli siellä onneksi myös WiFi!


.
En nyt tiedä, että jäikö tää samalla myös mun elämäni viimeiseksi lätkämatsiksi (epäilen että tahdostani riippumatta ei), mutta ei toi ensimmäinen kerta ainakaan niin hirveä ollut! Kolme tuntia meni tosi nopeasti ja oli ihan hauska nähdä miten porukka sekosi, kun Florida teki maalin :-D


.
Huomenna puolenyön lähettyvillä meidän lentokone nousee Miamiin lentokentältä kohti Istanbulia. En oo ehkä valmis vielä noihin Suomen paukkupakkasiin, toivottavasti ennusteet pitää paikkansa ja sää vähän lauhtuisi tosta... Noh, ei mulla muuta kuin, että nähdään viimeistään sunnuntaina Suomi!

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Täällä todella on kylmä kaksikymmentä astetta pakkasta. :D

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! joo niin oon vähän kuullut....

      Poista
  2. Voi vitsi miten ihania matkakuvia sun blogissa, heräsi heti innostus lähteä jonnekin lämpimään! Ihanaa vuotta 2017 sulle ❤

    suvimyllymaki.com

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥