4. tammikuuta 2017

THE REAL FLORIDA

Käytiin viikonloppuna melomassa, joka oli oppaan mukaan sitä aitoa Floridaa (siihen epäaitoon kuuluu kuulemma mm. golfkentät)! Oli kyllä superkivaa, parasta oli mennä kapeissa puitten muodostamissa tunneleissa, joista läpi pääseminen vaati taitoa ja piti samalla varoa ettei ravista puita, ettei ravut tipu kanoottiin. Hieman jännitystä elämään, eiks niin? Tuli samalla myös päivän käsitreeni tehtyä, sillä avonaisemmalla merellä vaadittiinkin vähän voimaa vastatuulen mentäessä, toisaalta välillä mentiin sitten suojaisemmissa pätkissä, joissa tuli lähinnä kuuma - kiitos paahtavan auringon!


.
Nää GoProlla otetut kuvat ei oo mitään kuvien aatelia, kiitos suolavesi, aurinko ja muutenkin ei niin hienoon valokuvaukseen tarkoitettu väline. Toimii paljon paremmin videoihin! Mutta ei se mitään, eiköhän näistäkin jotain nää :-D


.
Kauheeta muuten ajatella, että jo ylihuomenna on lähtö Eurooppaan päin (Istanbuliin, eheh) - joten otetaan nyt viimeisistä auringonsäteistä kaikki irti, ennen kuin taas palataan kylmään Suomeen  valittamaan auringon puutteesta.

4 kommenttia:

  1. Oi vitsi! Ompa aurinkoista ja lämpöisen näköistä :-) Florida kuulostaa kivalta, ja melominen on kyllä hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ite en oo uskaltanu ikinä käyä melomassa, mutta oon kuullu et se on tosi kivaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! suosittelen lämpimästi voittamaan pelon, etenkin tälläsissä maisemissa se on tosi jees :>

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥