16. tammikuuta 2017

WEEK 2

Viime viikko meni hujauksessa - yritettiin päästä kotiin tuolta rapakon toiselta puolelta, ootettiin malttamattomina meidän matkalaukkuja, sekä olin vaan kolme päivää koulussa. Ensimmäisestä
kouluviikosta on siis selvitty.


.
Kerrassaan hieno kuva, mutta tässä vaiheessa oltiin jo viiletetty Istanbulin ohitse ja näytti, että laskeuduttaisiin Samsuniin, joka on jossain toisella puolella Turkkia. Noh, Istanbuliin sitten lopulta onneksi viimein laskeuduttiin. // Vihdoin kotiin! // Muffis oli vastassa lentokentällä <3 // Heti paluupäivänä iski karu todellisuus nimeltä koulu ja rästiin jääneet tehtävät.


.
Asua eräältä päivältä! // Keskiviikkona käytiin Varpun kanssa pitkästä aikaa kahvilla, sekä hieman myös shoppailemassa. // Viikonloppu meni partioretkellä ja tässä meidän romanttinen kynttilä! // Muutaman viikon tauon jälkeen katsoin viimeisen jaksot Gilmoren tyttöjä ja nyt on sarja paketissa. Tällä hetkellä menossa on siitä se mitä tapahtui 10 vuotta myöhemmin, mutta sekin on pian katsottu myös. Aivan ihana sarja!

5 kommenttia:

  1. Tosi mukavan olonen blogi :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, että blogisi on lähes ainoa lifestyle tyylinen jota jaksan lukea. Tykkään ulkoasusta ja kuvat on jotenkin ihanan inspiroivia! :-)

    emmipulkkineen.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥