27. tammikuuta 2017

FRIDAY MOOD


.
Moikka! Puolisen tuntia sitten tulin kotiin kokeesta ja nyt tähän väliin on hyvä tulla kirjoittelemaan postausta, ennen kuin paneudun taas opiskeluun. Meillä tosiaan alkoi koeviikko eilen, minkä vuoksi seuraava viikko meneekin kirjojen parissa :-D Ei se mitään, on kivaa päästä ajoissa ja koeviikot on oikeesti tosi jees! Koeviikon jälkeen on enää vajaa kaksi viikkoa wanhoihin, mikä on ihan hullua!


.
Parin tunnin päästä lähdetään tyttöjen kanssa kahville keskustaan, ei siis hassumpi perjantai mullakaan tiedossa. Nyt kuitenkin voisin vähän aloitella fysiikan lukemista, sillä liian monta poissaoloa takaa varmasti kärryiltä tippumisen... Loistavaa perjantaita ja tsemppiä koeviikkolaisille! ♥

14 kommenttia:

  1. Tsemppiä koeviikkoon ja lueskeluun! Ooh teethän blogiin wanhoista jonkun postauksen? Ois tosi kiva lueskella ja nähdä joitain kuviakin :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitos! wanhoista on joo tulossa postausta :) !

      Poista
  2. Ollaankin ihan samassa tilanteessa, koeviikko alkoi just täälläkin ja wanhoja ootellaan jo ihan kuumeisesti :-) Tsemppiä koeviikkoon!

    http://rosaiidaemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Paljon tsemppiä kokeisiin! :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä koeviikkoon! :) itsellänikin starttaa parin viikon kuluttua. Ja nauti wanhojentanssoista :)

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä hei koeviikolle! Oon ite ollu hetkisen aikaa lukiossa ja mun pää räjähti koeviikolla, toivottavasti oot vahvempi!:'D

    VastaaPoista
  6. Opiskelu intoa sinulle :) <3

    VastaaPoista
  7. Voi sulla on ihanan oloinen blogi, noi kuvat on mustavalkoisessa yksinkertaisuudessaan jotenkin tosi ihania :D

    pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥