8. tammikuuta 2018

VUODEN EKA - VIIKKO 1


.
Viimeisenä päivänä Pariisissa käytiin tsekkaamassa vihdoin ihan meidän lähellä sijaitseva Sacré-Cœur. Tie kirkolle oli täynnä turistikauppoja peräperään. Montmartre on kuitenkin muuten aivan ihanan näköistä aluetta, joten vaikka kirkko ei itsessään kiinnosta, kannattaa kukkula kuitenkin muuten tsekata! 

Tietysti viimeisen päivän kunniaksi käytiin myös sushilla. Ei mitenkään erikoista sushia, mutta voittaa kyllä ne K-Marketin kuivat sushit!

.
Tää kuva on just sieltä Montmartrelta - tai ainakin ihan lähistöltä. Aluksi mua häiritsi kuvaan pompannut pää, mutta loppupeleissä kuva olikin kivempi tällä tavoin! 

Kotia kohti! Orlyn kenttä oli vähän mitä oli, muun muassa missään vaiheessa ei kerrottu miltä portilta kone lähtisi (onneksi B-portteja oli vain pari kymmentä), matkatavarat jätettiin jossain pienessä hallissa ja lentokoneeseen kävelimme suoraan kentän ovesta kenttää pitkin portaisiin. Pieniä juttuja, jotka kuitenkin antoi koko kentästä vähän rähjäisen ja ei niin toimivan kuvan. 


.
Eilen oli sitten aika palata arkeen, plääh. Kirjastossa hengailtiin muutama tunti fysiikan kirjojen kanssa, mutta pakko myöntää, ettei lukeminen ollut kovinkaan tehokasta. Syytetään tällä kertaa kuitenkin vielä päällä olevaa lomamoodia!

Loman loppumisen kunniaksi myös viimeiset joulutortut. Hassua, etten vielä pari vuotta sitten näistä oikeastaan perustanut, mutta nyt joulutortut on tainnut mennä pipareidenkin ohi. Nam!

Ihanaa arkeen paluuta - ei maanantait oikeasti ole sen hullumpia!

Tsekkaa myös:

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Käyköhän mullekin joulutorttujen kanssa jossain vaiheessa noin, nyt kun en tykkää yhtään? ;D

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! hahah voi olla, enpä ois pari vuotta sitten uskonut, että tähän pisteeseen päädytään :-D

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥