25. tammikuuta 2018

5 KOHDETTA: MINNE HALUAN MATKUSTAA

Matkustaminen on ollut osa mun elämää jo ihan pienestä pitäen - olin kolme kuukautta vanha, kun ensimmäisen kerran sanottiin heipat Helsinki-Vantaalle. Etenkin viimeisten muutamien vuosien ajan on tullut reissattua aivan todella paljon, yleensä ulkomailla on käyty reippaasti yli viisi kertaa vuodessa - tästä kuuluu iso kiitos vanhemmilleni. Vaikka haluan käydä kaikkialla, on tässä viisi potentiaalista ja mielenkiintoista reissukohdetta, joissa en itse ole vielä käynyt. Pari ihan lähellä, pari vähän kauempana ja yksi ihan oikeasti maailman toisella puolella.


.
NORJA

Vaikka Norja sijaitsee aivan naapurissa, ei siellä ole kuitenkaan koskaan tullut käytyä. Oslon lisäksi olisi siistiä käydä vähän pohjoisemmassa katsomassa kuvissakin näkyviä maisemia. Roadtrip Norjaan olisi siis hyvä vaihtoehto! Tai sitten vain muutamalla kympillä lentäen Osloon. Jompikumpi tai molemmat!


.
AFRIKKA

Afrikka on maanosana varsin kiehtova. Erityisen mielenkiintoista olisi vierailla köyhemmissä valtioissa katsomassa heidän olojansa ja vierailla safarilla. Esimerkiksi siis Kenia, Ruanda, Etelä-Afrikka ja Marokko olisivat mielenkiintoisia kohteita - kaikki tosin aika erilaisia keskenään.


.
TRANS-SIPERIA: VENÄJÄ - MONGOLIA - KIINA

Tässä reissussa olisi sitä seikkailun makua. Monta päivää junassa matkalla Venäjän ja Mongolian halki kohti Pekingiä. Ei todellakaan mikään mkavuuksien täyteinen reissu, mutta varmasti sitäkin ikimuistoisempi. Varsinkin tämä reissu on pakko kokea! 


.
BERLIINI

Toinen tässä lähellä oleva kohde on Berliini. Saksassa ei muutenkaan ole juurikaan tullut reissattua, mutta Berliinissä olisi kiva käydä. Varmasti hyvä kohde myös pitkäksi viikonlopuksi - ei sinne varmastikaan tarvitse viikoksi lähteä. 


.
ANTARKTIS

Tämä on ehdottomasti se villikortti, jossa varmasti tulen ihan viimeisenä vierailemaan. Antarktis on todella kaukana ja matkat sinne maksavat todella paljon. Ei mikään opiskelijabudjettireissu, mutta ehkä sitten jos olen rikas nelikymppisenä? Mutta kohteena aivan todella mielenkiintoinen, tuolla ei ole kovin moni käynyt!

Nyt keväällä ja kesällä kuitenkin suunnataan aivan eri paikkoihin (kuten muun muassa Pietariin ja Itävaltaan), mutta ehkä vielä jonain päivänä yllä mainitut viisi kohdetta tulee nähtyä! 

Mitä paikkoja löytyy sun to go -listalta?

Tsekkaa myös:
PÄIVÄ LUXEMBURGISSA

.Kuvat 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

8 kommenttia:

  1. Varsin mielenkiintoinen postaus! :) Mäkin haluaisin käydä Norjassa sekä Afrikassa, kun ei ole kummassakaan koskaan tullut käytyä. Tykkään itsekin super paljon matkustamisesta ja tämän hetken unelmakohteita olis noiden kahden lisäksi ainakin New York, Australia, Amsterdam, Islanti ja Malediivit. Tuleekohan mikään noista koskaan toteutumaan...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihania kohteita noikin - tosin noista oon ainoastaan Nykissä käynyt 😍 Toivottavasti pääset vielä joskus noihin kohteisiin!

      Poista
  2. Kiva postaus! Kävin itse pienempänä Pohjois-Norjassa ja siellä oli kyllä nättiä :) En ole matkustanut (vielä) kovin paljon, mutta New York ja Italia kiinnostaa tällä hetkellä eniten, samoin Japani :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Pohjois-Norja vaikuttaa kyllä niin nätiltä paikalta! Suosittelen kyllä Nykiä, Italiaa ja Japania - kaikki aivan ihania kohteita! 😍

      Poista
  3. Berliini on kyllä tosi siiti kaupunki! :) Käytiin poikakaverin kanssa neljän päivän reissulla siellä ja tykättiin molemmat! Paikalliset on tosi rentoja ja kaupunki suhkot helppo suunnistaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla! Sinne pitää sitten varmaan jossakin vaiheessa lähteäkin! :-D

      Poista
  4. Ihania paikkoja! Mun listalla on kans afrikka. Lisäksi haluaisin käydä ehdottomasti Islannissa, ja jossakin Amerikassa sekä Australiassa.

    Me ollaan kans lähdössä itävaltaan keväällä 10 viikolla. Hyvää reissua teille sinne myöskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Islannissa olisi myös ihana käydä! 😍 Me lähdetään viikkoa aikaisemmin, hyvää reissua sulle myös <3

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥