3. tammikuuta 2018

DISNEYLAND PARIS


.
Siinä vaiheessa, kun edellisestä Disneyland -visiitistä on kulunut viisi vuotta, on hyvä aika käydä uudestaan tuossa jokaisen lapsen haaveilemassa paikassa. Viisi vuotta sitten paikkana oli Orlando Floridassa, joten nyt huomattavasti pienempi Pariisin versio passaa hyvin.


.
Viiden vuoden takaiseen verrattuna kokemus oli varsin erilainen. Ihmisiä oli ihan älyttömästi. En muista, että Floridan Disneyworldissä olisimme jonottaneet yhtä paljon, kuin mitä nyt jonotimme. Kaikkiin ravintoloihin oli jonot ulos asti, pois lukien ne parit vähän hienommat raflat, joissa syöminen lähenteli jopa sataa euroa henkilöä kohde - ja vielä huvipuistoruuasta. Suosituimpiin laitteisiin saattoi olla jopa kahden tunnin jono. 


.
Vaikka ihmisiä oli liikaa, sai ruokaa kuitenkin, kun kiltisti jonotti puolisen tuntia. Suosituimman laitteen kahden tunnin jonotuksen sai myös vältettyä, kunhan vain kävi hakemassa fastpassin laitteeseen heti aamusta - fastpassilla pääsi näppärästi iltapäivällä jonon ohi. 


.
Väenpaljous pois lukien oli päivä Disneylandissä kuitenkin todella kiva. Jouluinen paraati ihanalla joululaululla oli hauska, Prinsessa Ruususen linna on ihana klassikko ja Disney-kaupat täynnä kaikkea ihanaa krääsää - ei tosin taidettu ostaa sieltä muuta kuin pari joulukoristetta. Disney-meininki oli kokoajan todella läsnä, joten en yhtään ihmettele, että paikka on jokaisen pikku prinsessan unelma. 


.
Jos Disneylandiin mielit, suosittelen välttämään suurinta turistikautta, jolloin ihmisten määrä on varmasti huomattavasti pienempi. Myöskään lämpimämmät kelit eivät liene pahitteeksi - kesällä jonottaminen on huomattavasti kivempaa puuhaa.

Seuraavaksi mä suuntaan kohti Orlyn lentokenttää, joten ihanaa keskiviikkoa tyypit!

4 kommenttia:

  1. Siis, aivan ihania kuvia! <3 En oo koskaan käynyt Disneylandissa, mutta pakko on vielä joskus sinne päästä!

    http://nea-amalia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Suosittelen ihmeessä vierailemaan joskus, onneksi paikka on aina yhtä ihana - oli ikää sitten viisi tai viisikymmentä!

      Poista
  2. Oi, ihanaa sie oot käynyt oikein Disneylandissakin! Tää siun blogi on muuten oikeasti valloittavan ihana, pakko liittyä lukijaksi!

    http://ellavilhelmiinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥