20. joulukuuta 2017

TÄMÄ VUOSI - OSA YKSI


.
Tammikuu ja koko vuosi 2017 alkoi vuoden vaihdoksella Naplesissa, Floridassa. Viikon jälkeen matkustettiin yli kaksi vuorokautta kotiin, kiitos hieman erilaiset sääolosuhteet. Tuli koettua muun muassa ensimmäistä kertaa ikinä lentokentällä yön yli nukkuminen (ja en voi suositella)! Tammikuun puolen välini jälkeen oli taas normaalia arkea, joka loman jälkeen tuntui aivan todella hyvältä. 

Helmikuussa valmistauduttiin kuun puolessa välissä koittaviin vanhojen tansseihin ja kävin laskettelemassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Vanhojen tanssit olivat todellakin koko alkuvuoden kohokohta, jota oli odotettu pitkään ja hartaasti. Helmikuun loppupuolella lähdin viikoksi Itävaltaan laskettelemaan, sillä oli viikon pituinen hiihtoloma koulusta! 


.
Maaliskuun alussa juhlittiin vihdoin meidän synttäreitä (jotka olivat siis jo joulukuussa). Leikkasin mun hiukset hieman lyhkäisemmiksi ja päätin laskettelukauden maaliskuun puolivälissä Tahkolla vesisateessa. Muuten kuukausi oli varsin tavallinen, koulua, koeviikkoa ja kavereiden kanssa hengailua. Kirjoittelin myös kymmenen faktaa musta! 

Huhtikuussa tapahtui paljon. Kuukauden alussa koulussa meillä oli joku outo uuden opetussuunnitelman mukainen teemaviikko, jonka vuoksi yhtenä viikkoina ei ollut normaalia koulua ollenkaan. Me muun muassa tehtiin ruokaa ja käytiin valokuvamuseossa. Vietettiin kolmatta vuosipäivää syömällä jäätelöä, juhlistettiin pääsiäistä ja loppukuusta lähdettiin Belgiaan Pilvin kanssa moikkamaan siellä vaihdossa olevaa Meriä. Käytiin matkalla Brysselin lisäksi muun muassa Belgian maaseudulla, Luxemburgissa ja kuumailmapalloilemassa. Huhtikuussa hehkutin myös mun uutta vakiotuotetta, joka syrjäytti pitkän ajan vakiona olleen. 


.
Toukokuu alkoi vapun juhlistamisella. Käytiin pitkästä aikaa retkellä metsässä ja avattiin jäätelökausi. Kirjoittelin mun kevään suosikeista ja trendeistä, jotka eivät nappaa. Toukokuussa myös hämmästelin sitä, kuinka nopeasti kesä joka vuosi tulee! Loppukuusta oli koeviikko, mutta se ei oikeasti edes haitannut, sillä kohta olisi loma!

Kesäkuussa loppui toinen vuosi lukiossa ja alkoi kesäloma. Menin neljäksi viikoksi kesätöihin samaan paikkaan kuin edellisenäkin vuonna. Juhlittiin juhannusta vähän erilaisella kokoonpanolla ja käytiin monta kertaa ystävien kanssa syömässä. Kirjoittelin siitä, että on tärkeää olla välillä offline.

Ei yhtään hassumpi alkuvuosi! Toinen ja viimeinen osa tulee heti joulun jälkeen, nyt on enemmän jouluhössötysten aika. Ihanaa keskiviikkoa - neljä yötä jouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥