31. joulukuuta 2017

TÄMÄ VUOSI - OSA KAKSI


.
Heinäkuussa lähdettiin ystävien kanssa päiväreissulle Tallinnaan, jonka jälkeen lähdin vajaaksi kolmeksi viikoksi Ranskaan. Matkan aikana käytiin muun muassa mun lempirannalla (jonne ajoi  melkein tunnin...), Monacossa ja iki-ihanssa Èzessä. Loman lopussa kerroin seitsemäntoista vuoden kokemuksella viisi syytä, miksi Etelä-Ranska on loistava lomakohde. Jouduin myös ensimmäiseen kolariin, josta onneksi kaikki muut paitsi auto selvisivät naarmuitta!

Elokuussa olin jo Suomessa viettämässä viimeisiä viikkoja kesälomasta. Luin ylppäreitä varten ruotsia, tein yllättävän luetun Elämäni numeroina -postauksen ja nautin loman viimeisestä päivää kotitekoisella brunssilla kaverieni kanssa! Kävin myös vihdoin ja viimein Linnanmäellä tänä kesänä. Elokuun puolessa välissä alkoi sitten jälleen koulu ja abivuosi!


.
Syyskuussa luin ylppäreihin entistäkin enemmän. Leikkasin jälleen hiukset, tällä kertaa tosin vielä vähän lyhyemmäksi! Kuun lopussa ne kirjoitukset sitten lopulta koitti. Kirjoitin myös tuoteväärennöksistä ja aihe on edelleen erittäin ajankohtainen.

Lokakuun alussa lähdettiin perheen kanssa minilomalle Tallinnaan ja mulla oli koeviikon takia melkein viikon loma! Myöhemmin tuli myös viikon mittainen syysloma, jolloin lähdin jälleen Ranskaan. Lokakuussa aloitin myös vihdoin ja viimein autokoulun. Viimeisinä päivinä juhlittiin myös halloweeniä. Pohdin myös paljon lokakuussa mun tulevaisuuden suunnitelmia koulun osalta.


.
Marraskuussa kävin ensimmäistä kertaa ikinä Lappeenrannassa ja stressasin kirjoitusten tuloksia (jotka menivät ihan hyvin). Kävin katsomassa Tuntemattoman Sotilaan ja oli jälleen koeviikon aika. Testasin myös vihdoin länsimetron! Marraskuun lopulla kirjoitin siitä, miten mun lukio sujuu juuri nyt. 

Joulukuun alussa kävin tekemässä teoriakokeen, juhlin satavuotiasta Suomea ja leivoin pipareita. Itsenäisyyspäivän jälkeen lähdettiin äidin kanssa viikonlopuksi Kööpenhaminaan, jossa meillä oli aivan super kiva viikonloppu! Vietin aivan ihanan joulun perheeni kanssa. Joulun jälkeen lähdin Pariisiin, jossa käytiin muun muassa Disneylandissa, vietin omia 18-vuotissyntymäpäivääni ja uutta vuotta 2018!

Kokonaisuudessaan vuosi 2017 oli jees. Vuosi piti sisällään yhdeksän eri maata Suomen lisäksi, yhdet ylioppilaskirjoitukset, kaksi ja puoli ihanaa kesälomakuukautta, sekä monia ihania arkipäiviä. Näillä fiiliksillä on hyvä toivottaa vuosi 2018 tervetulleeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥