21. helmikuuta 2017

KITZBÜHEL

Huomenta! Ulkona sataa vettä kaatamalla, joten aamupäivän pläänit on lähinnä mökillä hengailua. Toivotaan, että toi sää tosta vähän paranee, että päästäisiin iltapäivällä vielä laskemaan! Mutta nyt ei masennuta tän päivän kelistä, vaan fiilistellään eilistä!


.
Eilen aamulla startattiin jo joskus ennen kymmentä, löydettiin yllättävää kyllä itsemme hissin ala-asemalla hiihtolippuja ostamaan ja myöhemmin myös ylös asti. Aamu näytti harmaalta, oli pilviä ja vähän myös pakkasta. Nopeasti sää kuiteskin selkeni ja sää oli just sellanen mitä Alpeilla kuuluukin olla.


.
Rinteet on ollut kivoja, osa hisseistä on lämmitettyjä, eikä ne hitaat laskijat, jotka kiemurtelee kapeaa rinnettä päästä päähän loppujen lopuksi niin paljoaa haittaa (heti kun ohi pääsee). Niinhän se aina on, kaikkialla on niitä vähän ärsyttävämpiä laskijoita :-D Alpeilla laskettelu on kuitenkin hyvällä tavalla erilaista verrattuna Suomen (etenkin Etelä-Suomen) pikkunyppylöihin, vaikka onhan ne tietysti lähellä ja just sopivia yhdeksi päiväksi.


.
Nyt monen vuoden Ranskan Alppi -putken jälkeen onhan tää Itävalta mukavaa vaihtelua, mutta pakkoa sanoa, että kyllä mä Ranskasta enemmän tykkään. Ranskan kieli, ranskalainen Alppi -ruoka, Ranska ylipäätään... Eli jos multa kysytään, niin ens vuonna lähetään Ranskaan laskemaan :-D Tai sitten luetaan ylppäreihin kotona...


.
Tunnin päästä lähdetään lounaalle, mutta sitä ennen katson vielä yhden jakson Jane the Virginiä, koukussa ehkä hieman? Mulla on nyt vähän sellanen fiilis, että tästä tuli sekavin teksti hetkeen. Jos mun ajatusvirta meni täysin ohi, toivottavasti kuvat sentään pelastaa... Mahtavaa tiistaita & hiihtolomaa teille lomalaisille!♥

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, ja ei se teksti ollut sekavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! kiva kuulla, että asia on näin :--D!

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥