22. helmikuuta 2017

ALPPIFIILIKSET


.
Moikka! Täällä on yks väsynyt, mutta onnellinen ja suihkunraikas tyyppi! Tää päivä oli kokonaisuudessaan tosi mahtava. Heti aamusta paistoi aurinko, löydettiin Pilvin kanssa kahdestaan hisseille bussilla, maisemat oli mahtavat ja rinteetkin oli jees, vaikkakin hieman loskaisia. Mittari näytti huipulla plus kymmentä ja oli tosiaan virhe ottaa rinteeseen mun paksuin untsikka. Onhan se takki täydellinen Suomessa, mutta pitäis varmaan hommata eri varusteet Alppeja varten...


.
Rinnettä alas viilettäessä tunsin itseni surffariksi (ikinä surffannutkaan...), koska möykkyrinteet loi aaltovibat, keli oli vain vähän surffauskelejä viileämpi, joka ei kyllä sillä hetkellä siltä tuntunut. Pitkän päivän jälkeen mun jalat on enemmän tai vähemmän kuolleet, mutta ei se mitään. Huomenna uudestaan.


.
Jos mä jotain haluan vielä sanoa, niin laskettelunrakastajat lähtekää Alpeille! Mikään ei voita sitä fiilistä, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, maisemat on mielettömät ja paukkupakkaset on vaihtunut johonkin ihan muuhun. Ja voin sanoa, että fiilis on joka kerta aivan yhtä ihastunut. Ai niin, kehuinko jo tätä keliä tarpeeksi? Sanotana vielä, että kevätvibat on todelliset, oispa Suomessa kans jo plus kymmenen!

Me lähetään varmaan kohta syömään, mutta sitä ennen pienet päikkärit ei tekis pahaa...

8 kommenttia:

  1. Niin kaunista! Ihania kuvia oot ottanut. Täällä Suomessa on ihana lumimyräkkä ja jäätävä tuuli. Oot siis pikkusen eri maisemissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Kiitos paljon! <3 Joo niin on vähän kuullut, toivottavasti Suomessakin kelit vähän paranis tosta :( !

      Poista
  2. Vau miten upeen näkönen paikka!<3

    VastaaPoista
  3. Nuo näkymät, wow!

    http://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Huh mitä maisemia!! Ollaan joskus poikaystävän kanssa suunniteltu reissua Alpeille, ja reissu pitää selkeästi laittaa toteutukseen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen ihmeessä reissua alpeille! ;>

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥