22. lokakuuta 2017

VIIMEISTÄ KERTAA SÄÄRET PALJAANA


.
Reissu ulkomaille lokakuussa on ihanteellinen, koska yleensä Euroopan eteläosissa kelit ovat vielä mitä parhaimmat ja lämpötilaero Suomeen on valtava. Ennen kuin Suomessa kaivetaan esille ne kaikkein lämpimämmät vaatteet, on virkistävää viettää vielä muutama päivä paljain säärin, aurinkolasit nenällä. Saa nähdä milloin seuraavan kerran kuljetaan lyhyessä mekossa ulkona palelematta!


.
dress Pimkie / jacket Zara / sneakers Adidas / bag Furla / sunnies H&M

Vaikka tämä asu on lähes identtinen elokuun alussa näkyneen asun kanssa, on näissä kuvissa kuitenkin ihan erilainen tunnelma, mikä onkin päällimmäinen syy sille, miksi nämä halusinkin julkaista! Ja sitä paitsi, mitä ihmeellistä siinä on julkaista lähes samantyyppisen asun sisällään pitäviä kuvia, koska eihän kukaan meistä oikeasti käytä mitään vaatetta vain kerran tai kaksi. Ja onhan tuo mekko vielä ihan mun lemppari, koska en ole vielä edes ehtinyt käyttää sitä montaa kertaa - kiitos lyhyen Suomen kesän!


Kuvat: Pilvi Axberg
Loman viimeiset kolme päivää on mennyt oikein hyvin! Perjantaina mulla oli heti aamusta toinen ajotunti ja sieltä suoraan lähdinkin I Love Me -messuille muutaman ystäväni kanssa. Hauska tapahtuma, mutta väkeä oli aivan todella paljon! Eilinen kului aluksi poikaystävän kanssa, sitten kuntosalilla ja iltaa vietin vielä ihanien ystävieni kanssa. Tänään olen oikeastaan vain katsonut Netflixiä (miten Jane The Virgin onkaan niin koukuttava sarja!?) ja ottanut todella rennosti. Ehkä ihan hyvä viettää viimeinen lomapäivä tällä tavoin.

Nyt ohjelmassa on tsekata onko mitään tekemättömiä tehtäviä huomiseksi, joten loistavaa loppuiltaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Syksyllä on ihana päästä vielä hetkeksi lämpimään, vaikka Suomeen palaaminen voi olla aika järkytys, kun täällä onkin yhtäkkiä pakkasta. Pelkäsin saavani hypotermian tai jotain, kun kävelin Rooman reissun jälkeen lentoaseman ovista pihalle. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saana! Hahah toi on ihan totta - tuntui ihan että olisi tammikuu ja 20 astetta pakkasta :-DD

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥