30. lokakuuta 2017

ENSILUMI JA HALLOWEEN - VIIKKO 43

Eilen tätä kollaasia tehdessäni totesin vain ja ainoastaan, että tein viikolla vaikka mitä, ei mulla silti ole julkaisukelpoisia kuvia kuin nämä neljä :-D Tällä mennään tänään!


.
Mun tilaamat Gazellet tuli odotettua aikaisemmin - voiko olla parempaa starttia viikkoon? // Sieltä se ensilumi sitten tuli, ja jos multa kysytään, niin olisi voinut jäädä maahan vähän pidemmäksi aikaa! // Niinä harvoina vapaina hetkinä oon katsonut Jane The Virginiä, jonka kolmannen kauden tosin sain jo päätökseen. Niin outo, mutta niin hyvä sarja! // Sain synttärilahjaksi viime talvena noin miljoona leffalippua, jotka kaikki vanhenevat tämän kuun lopussa, joten nyt viime viikkoina on tullut ravattua elokuvissa :-D 

Viime viikkoon on mahtunut myös ainakin Koe Kampus -päivä, jossa käytiin tutustumassa Pääkaupunkiseudun yliopistoihin, rento taksvärkkipäivä, laiskaa matikan kokeeseen lukua (joka ei nyt oikeen onnistunut) ja juhlittiin me jo halloweeniäkin perjantaina! 

Tällä viikolla tiedossa on ainakin reissu Lappeenrantaan, ihan siistiä päästä käymään sielläkin päin Suomea! Perjantaina juhlitaan parin ystävän synttäreitä ja viikonloppuna ainakin hoidellaan bisneksiä (lue: partiojuttuja) kahvikupposten lomassa! Varsin tapahtumarikas viikko tiedossa, mutta ei yhtään hullumpi. Etenkään kun ei mitään kovin tärkeitä koulujuttuja tälle viikolla ole.

Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Uudet kengät on paras motivaatio alkavaan viikkoon. :'D Itse en yleensä tykkää käydä leffassa, mutta nyt on jotenkin tehnyt mieli. Oisko joku sun katsomista leffoista näkemisen arvoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan totta! :-D Ollaan nyt käyty katsomassa Itse Ilkimys 3, joka oli huippu, koska noh minionsit ja lasten leffat <3 Sitten käytiin katsomassa uusin Kingsman joka oli kyllä kans hyvä, että sitä voin kyllä suositella! Lauantaina käytiin katsomassa Un Beau Soleil Intérieur lähinnä sen vuoksi, että oli ainoa leffa johon ehdittiin ja noh, se oli supertylsä :-D

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥