25. lokakuuta 2017

TARINA INSTAGRAM -KUVAN TAKANA X 4

Vaikka Instagram kertookin monenlaista tarinaa, ei palveluun ladatut kuvat ole kuitenkaan se koko totuus. Ei kukaan oikeasti syö aamupalaa sängyllä kukkien kanssa - ainakaan kovinkaan usein. Mun mielestä tilannekuvat ovat kaikkein kivoimpia, juurikin niiden aitouden takia. Tässä sitä olisi; neljä tarinaa mun Instagram -kuvien takaa. Pahoittelut muuten kuvien huonolaatuisuudesta, laatu ei oikeen tykännyt suhteellisen pienien kuvien suurentamisesta...


.
Tässä yksi hyvä esimerkki asetelmasta. Otin noin miljoona kuvaa ja yritin saada tämän kombon näyttämään mahdollisimman kivalta! Mutta kyllä mun mielestä silti vastaavanlaiset kuvat on vähän höhliä, sillä tällaiset on vaan niin tekemällä tehtyjä! Toisaalta, mikä Instagram -kuva nykypäivänä ei olisi. Tätä kuvaa ottaessa tuumin myös, että en tule koskaan käyttämään noita yhdessä, mutta mites kävikään! Kaikki kolme juttua on mulla päällä muun muassa tässä asussa.


.
Tässä kuvassa oltiin juuri Pilvin kanssa pyöräilleet Eiranrantaan ja odoteltiin muita kavereitamme joilla vähän kesti. Auringon laskiessa nappasimme muutamat kuvat ajantapoksi! Heti oikealla näkyisi (jos en olisi rajannut sitä pois) moottorivene, joka yritti rantautua, pieneltä sählingiltä se tosin vaikutti :-D Lopulta vene kiinnittyi aikalailla juurikin mun taakse, joten siinä vaiheessa oli aikaa vaihtaa paikkaa...


.
Tein viime keväänä Hulluille Päiville iskun heti keskiviikkoaamuna kahdeksalta ennen koulun alkua. Tuona päivänä meillä oli vähän spesiaalimpi ohjelma, joten meillä alkoi koulu Kaapelitehtaalla muistaakseni vasta 10-11 aikoihin! Olin tehnyt jonkinlaisen ajatusvirheen ja sen sijaan, että olisin hengaillut keskustassa tunnin, olinkin suonut itselleni kaksi tuntia shoppailua. Hulluilla Päivillä en kauheen kauaa viihtynyt, eikä tuohon aikaan juurikaan mikään muu liike ollut auki, joten suuntasin aamupalalle iki-ihanaa La Torrefazioneen. Heidän aamupalansa oli mulle uusi tuttavuus, mutta ei tämä ranskalainen aamupala kuitenkaan pettänyt!


.
Tämä kuva on räpsäisty Belgian maaseudulta huhtikuussa. Oltiin juuri oltu lentämässä kuumailmapallolla Merin ja Pilvin (ja sen kuumailmapallotyypin) kanssa, jonka jälkeen laskeuduimme pellolle! Aikalailla heti tämän kuvan jälkeen ilta hämärtyi ja lopulta pakkasimmekin palloa pimeydessä. Kieltämättä yksi elämäni oudoimmista hetkistä: illalla pellolla Belgian maaseudulla vain ranskaa puhuvien tyyppien kanssa, joiden mielestä on outoa, että lensimme Belgiaan pitkäksi viikonlopuksi vain moikkaamaan Meriä :-D Noh, kokemuksia!

Mun Instagram löytyy nimellä @ainokarin, jos mun elämä ja muut jutut kiinnostavat! 

12 kommenttia:

  1. Hauska postaus! Tälläisen vois tehdä omaankin blogiin :)

    http://www.millat.fi/

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä, tosi kiva postausidea! Sua ei varmaan haittaa jos kopsaan idean omaan blogiin krediittien kera tosin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tietenkään haittaa - siitä vaan :> !

      Poista
  3. Aivan ihana postaus! Ja myös aivan mahtava idea ylinpäätään. - People Believe

    VastaaPoista
  4. Nää on hauskoja :D Sen periaatteessa kyllä tietää, että instagramissa näkee vaan hyvin minimaalisen siivon ihmisten elämästä, mutta ihan eri asia lukea konkreettisesti et mitä kaikkee jonku yksittäisen kuvan taustalla on tapahtunu. Tosi kiva postaus :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :-D Toi on kyllä ihan totta!

      Poista
  5. Toi paita kakkos kuvassa on aivan ihana! <3

    https://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! tykkään siitä itsekin! :-)

      Poista
  6. Kiva postaus! Kieltämättä omasta mielestänikin tilannekuvat ovat yleensä parhaimpia. Niissä tulee esille sellainen aito fiilis, vaikka toki tohon ensimmäiseen kuvaan tommonen asettelu sopii.

    https://kristiinaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥