6. huhtikuuta 2017

VIIME KESKIVIIKKO

Eilinen oli taas yksi niistä tehokkaimmista päivistä hetkeen. Aamulla kotoa lähdin jo ennen kahdeksaa ja puoli yhdeksältä olin jo Helsingin Stockalla Hulluilla Päivillä hommaamassa kaikkea tarpeellista ja ei niin tarpeellista. 


.
Jonkinlaisen ajatusvirheen takia olinkin suonut itselleni tunnin sijasta kaksi shoppailutuntia, joka oli hieman liikaa, kun kaikki muut kaupat oli vielä siihen aikaan kiinni. Pakenin harmaata ja kylmää sadesäätä aamupalalle, ja ideoiden puutteessa turvauduin La Torrefazioneen, jonka aamupalaa en ollutkaan koskaan kokeillut! Seuraavaksi suuntasin metrolla Ruoholahteen päin. Metro oli varsin hyvä vaihtoehto, koska Kiinan presidentti oli ajanut keskustan liikenteen kaaokseen - kesti vartti päästä Manskun yli kävellen...


.
Yhdeltätoista tavattiin siis ryhmän kanssa Kaapelitehtaalla, koska tosiaan joku hämärä ilmiöviikko koulussa menossa. Käytiin katsomassa valokuvataiteen museossa Poliittisen ruuan festivaalit, jonka aiheena oli ruoka! Ihan mielenkiintoinen, vaikkakin meidän opas oli supertylsä... Tunnin jälkeen suuntasin takaisin keskustaan, jossa tavattiin Pilvin kanssa lounaan merkeissä. 

Lounaan jälkeen matka jatkui rautatieasemalla ja siitä junalla kohti koulua. Kahdelta meillä alkoi vielä koulussa parin tunnin mittainen pätkä ja neljän aikoihin sitten istuin jo bussissa kotia kohti. Laukussa aamulla saatu  SDP-banaani, jota en missään vaiheessa ehtinyt syömään ja keltainen muovikassi sisältäen hyviä hankintoja.


.
Taas niitä päiviä, jolloin istutaan julkisissa ihan liian kauan, etenkään kun en ikinä osaa käyttää sitä aikaa tehokkaasti hyödyksi ja ostin ties kuinka monta kertalippua. Mutta ainakin kotiin tullessa oli aikaansaava fiilis, vaikka päivä ei kuitenkaan loppujen lopuksi niin suuria asioita sisällään pitänyt. Rento päivä siis loppujen lopuksi, vaikka kokoajan oltiin menossa! 

Nyt mä kuiteskin meen nukkumaan, sillä huomenna ois kanssa tarkoitus suunnata taas Hulluille Päiville, nyt tosin vasta koulun jälkeen! Mahtavia viikon viimeisiä päiviä! ♥

6 kommenttia:

  1. Tosi kivan kuuloinen päivä! Nuo ruokakuvat näyttää todella herkullisilta, nams ♡

    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Sun päivä vaikutti kivalta! :) itellä jäi tänä vuonna hullut päivät väliin, mut ehkä ens kerralla meen!

    nooraemiliaaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tollaset vähän spesiaalimmat arkipäivät on tosi jees! :-)

      Poista
  3. Vaikuttipa kivalta päivältä! Ihania kuvia <3

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥