15. huhtikuuta 2017

LOPPUKUUN TO DO

Moikka! Neljän päivän pääsiäisloma on todella jees! Vaikka tuolla ulkona on tälläkin hetkellä pakkasta, ei silti poista sitä tosiasiaa, että nyt vedellään huhtikuun puoltaväliä. Tässä vaiheessa olisi siis hyvä tsekata miltä näyttää parien seuraavien viikkojen to do-lista!

- Käy optikolla tsekkaamassa, onko mun näkö oikeasti huonontunut vai kuvittelenko vaan. Nimittäin tuntuu, ettei lasit enää auta mitään.

- Yritä kerrankin lähteä reissuun pelkillä käsimatkatavaroilla, eli mieti kerrankin etukäteen mitä puet jokaisena päivänä ja mitä oikeasti tarvitset mukaan.

- Testaa jotain uutta lounaspaikkaa Helsingistä, nykyään suuntana on aina ne samat hyväksi havaitut raflat.


.
- Löydä uusi Netflix -sarja. Tällä hetkellä ei ole mitään koukuttavaa sarjaa menossa, joten kaikki ehdotukset otetaan mielellään vastaan!

- Siivoa vaatekaappi. Uusia vaatteita ei voi ostaa, jos edes vanhat ei sinne mahdu :-D Nyt on viimein aika luopua siitä paidasta, jota ei ole käytetty pariin vuoteen.

- Palaa takaisin kuukauden takaiseen unirytmiin. Alle seitsemän tunnin yöunet on yksinkertaisesti liian lyhyet! Mikään ei ole kamalampaa, kuin nukkua aamutunneilla.

- Aloita lenkkeily jälleen. Salin ohella olisi kiva saada lenkkeily taas osaksi arkea, mitä se joskus oli! Floridasta ostettujen lenkkarien pohjimmainen tarkoitus oli luoda intoa lenkkeilyyn ja nyt säiden lämmetessä olisi hyvä aika sille!


.
- Varaa vihdoin ja viimein lentoliput kesälle. Miten voi olla niin hankalaa päättää milloin lähtee, milloin palaa ja kauan haluaa olla :-D 

- Kaiva pirteän väriset huulipunat laatikon pohjalta, sillä kevään tullen on aika sanoa heipat kaikille neutraaleille väreille!

- Tee koulujuttuja nyt jo, äläkä jätä niitä (taas) jakson viimeiselle viikolle. Kiität itseäsi vielä!

Mahtavaa pääsiäistä ja suklaamuna-ähkyjä!

6 kommenttia:

  1. Netflixistä loppuu kyl tosi nopeesti hyvät sarjat. Ite ehdottaisin jos et oo vielä kattonu nii 13 reasons why ja don't trust the bitch in apartment 23

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah totta! tota 13 reasons why:ta oon kyllä kuullut kehuttavan, joten ehkä se on seuraavaks katottava! don't trust the bitch in apartment 23 on muuten superhyvä! :-D

      Poista
  2. En tiedä mitä oot kattellut, mutta omia ehdottomia suosikkeja Netflixistä on How I Met Your Mother, Orange is the New Black, Doctor Who, Family Guy ja Bones. Voin myös suositella Downtown Abbeyta, Valehtelevia viettelijöitä, Gilmore Girlsiä ja American Horror Storya! :D

    http://villasukkakirjailija.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suurin osa on jo katottu, mutta ehkä noi pari mulle tuntematonta vois olla aika hyviä! kiitos näistä! :-)

      Poista
  3. Vaatekaapin siivoaminen ja uudelleenjärjestys on aina hyvä juttu! Tää oli tosi kiva postaus :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ja oikeastaan semi rentouttavaakin! ainoa haaste on saada se aloitettua :-D kiva että pidit!

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥