21. huhtikuuta 2017

AIRPLANE ESSENTIALS

Moikka! Tämän viikonlopun ohjelmassa on pieni reissu etelään, tarkemmin sanottuna Belgiaan! Tämän postauksen tullessa julkiseksi, ollaan Pilvin kanssa jo Brysselissä. Tästä reissusta tulee enemmän juttua myöhemmin, sillä tänään tsekataan tarkemmin, että mitä mun laukusta löytyy lentomatkan aikana. En ole ikinä lentänyt näin pienellä käsilaukulla, sillä yleensä mulla on sen verran iso laukku mukana, että läppäri mahtuu messiin. Tällä kertaa kaikki elektroniikka sai puhelinta ja kelloa lukuun ottamatta jäädä kotiin, ja nyt reissataan mahdollisimman pienellä määrällä kamaa! Eli nää jutut on mulle must have lyhyellä lennolla! 


.
Ensimmäinen tottakai mukaan tulee passi. Vaikka pelkkä henkilökortti riittäisikin, en sellaista tällä hetkellä omista, joten passi kulkee mukana! Mukaan tietysti myös korttikotelo, josta löytyy kaikki tarvittavat kortit, sekä hieman myös käteistä, vaikka en käteisestä pahemmin tykkää - se kuluu niin paljon nopeammin! 

Puhelin on tottakai myös mukana, tosin aika paljon myös kädessä ja taskussa :-D Aktiivinen käyttäminen vaatii myös latausta, joten mukana on tietysti vara-akku, sekä seinään laitettava pistoke, joka näköjään jäi kuvasta uupumaan. Sekä tietysti myös kuulokkeet! Yleensä otan Beatsit, mutta noh, nyt ei mahdu :-D 

Ja koska kaupunkiloma on kyseessä, pääsee mukaan myös muutama laastari, sekä särkylääkkeitä, sillä ainakin mulla päänsärky yllättää usein! Sekä tietysti kaiken kanssa sopiva huulipuna (eli Macin Faux) ja Carmexin huulirasva. Näillä selviää!

Oikestaan odotan innolla, että pärjääkö oikeasti näin vähällä tavaralla. Noh, enköhän! Seuraavan postauksen parissa nähdään vasta tiistaina, joten tässä välissä mun reissua voi seurata Snäpissä @ainooosd ja Instagramissa @ainokarin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥