26. huhtikuuta 2017

BELGIQUE

Moikka! Kuten jo aikaisemmin mainitsin, vietettiin Pilvin kanssa pitkä viikonloppu pääosin Belgiassa - mahtui viikonloppuun myös reissu Luxemburgiin. Lähdettiin tosiaan moikkaamaan Meriä, joka on siellä tän vuoden vaihdossa ! En oo aikasemmin Belgiassa käynyt, joten Merin näkemisen lisäksi oli jees päästä käymään uudessa maassa. Ja samaan kaksi uutta maata Been-appiin...


.
Perjantaiaamuna lähdettiin kotoa kuuden jälkeen aamulla kohti lentokenttää ja ennen kahdeksaa kone jo nousikin kohti Brysseliä! Oli jotenkin outoa, kun lento kesti vain kaksi tuntia :-D Reilu kolmen tunnin lento Nizzaan on mulle se lyhyt lento ja tää oli vielä tunnin lyhyempi. En valita, ihan kiva pyrähdys!


.
Yhdeksän aikoihin oltiin paikallista aikaa Brysselissä ja oli ihanaa nähdä kahdeksan kuukauden jälkeen Meri, etenkin kun oltiin ennen hänen vaihtovuotta nähty about joka päivä :-D Aluksi käytiin suunnattiin Merin ja hänen host-äidin kanssa aamiaiselle, jonka jälkeen kierreltiin hieman kauppoissa. Tämän jälkeen lähdettiin kohti kuninkaallisia puutarhoja, jotka ovat kaiketi vain pari viikkoa auki vuodessa, joten ne oli nähtävä! Oli kyllä ihan jees, vaikkakin loppua kohden paikka alkoikin menettää hohdokkuutensa ja samat kukat alkoivat toistua.


.
Illaksi mentiin Namuriin, sillä se oli sopivasti matkan varrella etelään päin mentäessä. Ja oon edelleen sitä mieltä, että Namur kuulostaa intialaiselta kaupungilta, vaikka tosiasiassa onkin Vallonian alueen pääkaupunki :-D Sanokaa, etten ole ainut! Namurissa vähän shoppailtiin ja iltapalaksi myös syötiin ne kuuluisat belgialaiset ranskanperunat! Namurin jälkeen otettiin juna etelää ja hauskinta oli astua autosta ulos Merin perheen talon edessä ja haistaa lehmänlanta. Todellakin oltiin siis maaseudulla, tosi sympaattisessa sellaisessa tosin!

4 kommenttia:

  1. Oi että, ihania kuvia! <3

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Siis aivan ihanat noi kaks vikaa kuvaa♥ Kuulostaa tosi ihanalta reissulta. Namurista kyl tulee mullekin mieleen kaupunki Intiassa tai se vois olla jonku täkäläisen ruuan nimi :DD

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo niinpä! Aluks kun kuulin ton nimen niin olin et häh, Intiaanko sitä ollaan menossa :-DD

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥