19. marraskuuta 2016

TRENDIT, JOTKA EIVÄT NAPPAA

Kertakäyttökulttuurin ansioista trendejä tulee koko ajan lisää - osa on kivoja osa taas ei. Tässä olisi muutama lähiaikoina jo nähtyä trendiä tai vastaavasti nyt pinnalla olevia trendejä Suomessa, joista pitäisi mun mielestä luopua, tai joista en itse henkilökohtaisesti pidä! Voisin tähän vielä selittää, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni ja älkää suuttuko blaablaa, mutta eiköhän kaikki sen itsekin tajua!


Kuvat Pinterest
Ensimmäisenä listalla on ehdottomasti kaikki ribattu. Tällä tarkoitan lähinnä niitä BikBokin paitoja, mekkoja ja kaikkea muualtakin vastaavaa! En tykännyt silloin kun ne reilu vuosi takaperin kauppoihin tuli, enkä tykkää vieläkään. Toisena on liian sporttinen tyyli arjessa, eikä nyt puhuta mistään kotihengausvaatteista. Nykyään vaan Adidasta tuppaa näkemään about kaikkialla. Liikaa on liikaa, mutta jotkut sporttisemmat kengät tuo hyvin särmää, muuten niin klassiseen tyyliin. Ehkä tajusitte mitä tarkoitin tällä liikasporttisuudella :D Tähän samaan kategoriaan kuuluu myös jumppapussit! Omistan itse myös yhden, ja se on salille mentäessä tosi kätevä - sen sijaan se, että porukka käyttää noita jokapäivä koulussa on vähän nah. 

Ribatun lisäksi paidoissa ei myöskään nappaa nyörit, sillä liian monella ne näyttää mauttomilta, ylipäätään nyöripaidat näyttää monesti halvoilta. Joten eieieiei! Myös cropatut paidat/colleget/hupparit ei nappaa arjessa yhtään. Vähän kevyempään urheiluun ja kotona chillailuun varmasti ihan jees, mutta etenkään talvella ei näytä mitenkään kauhean hyvältä, jos napa vilkkuu. 

Samoin chokerpaita (paita, jossa on choker jo valmiina) on vähintäänkin outo! Etenkin jos on värikäs paita, niin on jotenkin outoa, että choker on saman värinen - ehkä musta paita voisi just ja just vielä toimia? Pahimmat on ne, jotka ovat off-shoulder -mallisia, jolloin choker on kiinnitetty paitaan takaata vähintäänkin rumalla tavalla (tällä tavoin!). Choker on siis itsessään ihan jees hyvin yhdistettynä, ainoastaan toi paita viritelmä on jotenkin niin hämärä.

No sitten suuren suosion saavuttanut bomber! Olihan noikin ihan jees, kunnes jokaisella oli tuollainen. Toivotaan, että ensi kevät tuo jotain uuttaa takkirintamalle, sillä kolmas bomber-kesä on jo ehkä liikaa. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpämä on kiilakorot! En varmasti ole ainoa, jonka mielestä jokaikinen kiilakorkokenkä näyttäisi paremmilta normaalilla korolla. Joo, onhan niillä paljon mukavempi kävellä, mutta etenkin avokkaat kiilakorolla on vaan niin massiiviset ja kömpelön näköiset.

Mutta hei, mitäs mieltä sä olet näistä trendeistä? Tai mistä sun mielestä pitäisi luopua?

13 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva tämmönen postaus!

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä sun kanssa ihan samaa mieltä noista trendeistä. En ymmärrä yhtään :P
    Kivan oloinen blogi sulla :)

    http://maijatuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Haha, oon ihan samaa mieltä! En tykkää näistä ihme trendeistä yhtään. Bomberit on ihan kivoja, ribatut vaatteetkin joo mutta muut ei nappaa yhtään :D

    http://www.stoori.fi/kaikkionhetkentassa

    VastaaPoista
  4. Haha vähänkö ihana, oon aatellut että oon tyyliin ainoo joka on maultaan näin "rajottunu", mut kerranki joku on ihan samaa mieltä kaikista! :D

    VastaaPoista
  5. Sulla on ihana blogi! Ja tää postaus oli tosi kiva :) Oli pakko liittyä lukijaksi!

    http://hennaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Jumppapussit on kivoja jos niissä on kivaa kuviota/teksti, mutta adidaksen noi jossa on isolla tuo logo niin ei kyllä oo koskaan napannu :-D Kiilakorotkin on vähän not yleisesti, mutta niistäkin löytyy jotain kivoja kenkiä!

    http://yovencie.wixsite.com/post

    Jos wixin blogialusta ei oo tuttu, niin saattaa aluksi vaikuttaa sekavalta mutta skroolaamalla alas löydät kaiken tarpeellisen :-) Blogin teema pyörii musiikin, tyylin ja vaatteiden ympärillä mutta postauksia on tulossa myös muista jutuista. Noin viikon vanha blogi kyseessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitos mielipiteestäsi! :) käyn tsekkaa!

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥