10. marraskuuta 2016

THURSDAY FEELINGS

Mulla oli eilen vapaapäivä ja jos saisin päättää, niin keskiviikkoisin pitäisi olla aina vapaata. Tänään neljän päivä ei tuntunut läheskään niin pahalta, kuin yleensä ja koko päivän tuntui ihan maanantailta. Ja tuntuu vielä paremmalta ajatus siitä, että huomenna alkaa jo viikonloppu. Mikä tosin tarkoittaa kokeisiin lukemisen starttaamista, sillä ensi viikolla on jo koeviikon aika. Sinänsä ihan kiva, koska koeviikot on oikeastaan aika kivoja (pääsee aikaisin kotiin) ja voi olla kerrankin epäsosiaalinen luvan kanssa.


.
Ja miten vapaapäivästä ja sen ihanuudesta päästiinkään kokeisiin? Joka tapauksessa to do -listalla olisi vielä ennen koeviikkoa ainakin jonkun runokokoelman lukeminen (ja hankkiminen), about miljoona fysiikan laskua, sekä Gilmoren tyttöjen katsominen - etenkin jälkimmäinen kuulostaa aikas hyvältä!

Nyt taidan kuitenkin tehdä jotain aivan muuta, kuin edellä mainitut asiat, nimittäin Muffiksen kanssa ulos ulkoiluttamaan uutta pipoani! Ah tätä materialismionnellisuutta <3.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä koeviikon kanssa! Silloin, kun itsekin olin vielä lukiossa tykkäsin kans koeviikoista tosi paljon, kun niillä oli yleensä enemmän aikaa olla just kotona epäsosiaalisena hah :D

    http://fiiaelina.blogspot.com/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥