12. marraskuuta 2016

TÄN SYKSYN OSTOKSIA

Moikka! Viime aikoina ei ole tullut kauheasti shoppailtua, mutta tässä sitä nyt kuitenkin olisi; viime aikaisia ostoksia! Tuttuun tapaan vannon, että tästä puuttuu jotakin hyvin olennaista, mutta ei anneta sen haitata - ne näkyy sitten seuraavassa osassa.


.
Kuukausi takaperin ostin mun valkoiselle talvi-iholle soveltuvan meikkivoiteen; vaihdoin Lumenen CC-voiteen tähän L'Orealin True Match -meikkivoiteeseen ja tästä olen kyllä tykännyt! Hinta taisi olla tällä Kicksissä noin 18 euroa. Vasemman puoleinen sivellin on taas Real Techniquesin Setting Brush, joka sopii täydellisesti highlighterin levitykseen! Sokoksella tämä maksoi 7,90€.


.
Nämä pöksyt lähtivät mukaan jo Ranskasta. Kyseessä on siis Primarkista ostetut pöksyt (jotka näkyivätkin jo täällä) ja vaikka kuinka vastustan kyseistä kauppaa, niin kerrankin löysin sieltä nämä! Ja hinta oli tuttuun tapaan varsin edullinen; noin 14 euroa.


.
Mä löysin sen! Nimittäin spurgupipon. Tämä ihanuus lähti Mangosta ja hintaa tällä oli 15,99€. On nyt ollut torstaista lähtien joka päivä päässä, oli siis erittäin hyvä ostos! Ostin myös ensimmäistä kertaa elämässäni Mavalan kynsilakan kolmella eurolla Sokokselta, ja vaikka tämä on varmasti se ensimmäinen lakkamerkki jos olen ikinä kuullutkaan, ei kyseistä merkkiä ole tullut koskaan kokeiltua. Tämä on sävyssä 78 - Tobago, ja pakkoa sanoa, että tykkään! Täydellinen metallin hohtoinen punainen!


.
Zaran rakkausvillapaita toisessa värissä! Ostin joskus kesällä tälläisen mustana ja se on ollut varmasti syksyn käytetyin vaate heti Leviksien jälkeen, joten olihan pakko kotiuttaa samanlainen, mutta hieman jouluisessa värissä. Tää ei ole päässyt käytetyimpien vaatteiden listalle (vielä), mutta täydellinen väripilkku harmaaseen syksyyn! Tällä hintaa oli about 12 euroa, ja ehkä lähiaikoina ostan tämän vielä kolmannessa värissä. Sain muuten myös mummini ostamaan samanlaisen paidan, heh :D


.
Syksy (ja talvi) tarkoittaa myös mustia farkkuja, koska on pitänyt sanoa heipat jo hameille ja culotteille (taivutus 5/5, mutta culotteseille nyt ei ainakaan ole oikein, koska tuplamonikko). Tajusin muuten tätä kirjottaessani - eli nyt - etten ole niitäkään tainnut täällä esitellä. Viime ostospostauksesta on siis kauemmin, kuin kuvittelinkaan... Mutta tosiaan! Nämä on ne mun vakkarit, eli Never Denimit BikBokista, jotka maksaa 55 euroa. Tosiaan korkealla vyötäröllä, ja sillä hieman lyhyemmällä lahkeella (31), joka ainaskin mun puolesta saisi olla pikemminkin pituutta 26.

Eipä tässä vime aikoina ole mitään mullistavaa ostettu. Kaikki oli aikalailla sellaista ihan basic-kamaa, mutta ehkä ihan hyvä niin. Yleensä talvella ollaan aika basic ja kesällä sitten vähän jotain muuta.

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja! Noi bikbokin housut on parhautta :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥