16. kesäkuuta 2017

KEVÄÄN OSTOKSIA

Viimeisestä klassisesta ostosten esittelystä on vierähtänyt jo tovi, vaikka nämä onkin aina yksiä suosituimpia postauksia! Edellinen oli huhtikuussa, ja sekin oli ulkomailta ostettua. Suomen ostoksista edellinen on ollut joulukuun puolessa välissä :-D Nyt kuitenkin kesäalet uhkaa siinä määrin, että hyvä saada ainakin joitain ostoksia pois alta! Anyway, ei näitä loppupeleissä ole paljoakaan, oon viime aikoina ollut tosi huono ostamaan vaatteita, joka on ihan hyvä homma! Ja tosiaan monen (suurimman osan) näistä oon hommannut jo joskus pari kuukautta sitten.


.
Ei kesää ilman halppisarskoja! Mun mielestä RayBanien kaverina pitää olla jotkut vähän halvemmat yksilöt, joita voi sitten kohdella ihan miten huvittaa. Tietysti ne sitten aina hajoaa loppukesästä, joten aina keväällä ollaan metsästämässä uusia :-D Nämä on ihan Henkkamaukasta, ja maksoi about kympin!

Iskin silmäni Mangossa tähän pirtsakkaan keltaiseen, Gucci-vibat antavaan pikkulaukkuun. Hintavampaa mokkanahkaista laukkua en raaskisi ostaa, koska mokka on vaan niin arka käytössä! Joten 35 euroa tästä oli just sopivasti, eikä maailma kaadu vaikka farkut värjäisivätkin vähän takaosaa. Ja onhan keltainen laukku nyt aivan ihana!


.
Tämä ihana paita löytyi Zarasta! Takana on söpö solmittava rusetti, ja levenevät hihat on aivan ihanat, vaikkakin aika epäkätevät takin kanssa, sekä koulun ruokalassa. Tämän ostosta on jo pari kolme kuukautta, ja on ollut aktiivisessa käytössä! Hintaa tällä oli muistaakseni kolmekymppiä.


.
Nämäkin ostin joskus maaliskuussa H&M:stä, mutta onhan nämä nyt aivan ihanat korvakorut! Kivaa vaihtelua klassisille helmille ja timanteille, ja punainen on värinä pirtsakka kesään! Näillä hintaa oli kymmenen euroa.


.
Punainen linja jatkuu! Zarasta löysin mulle aivan ihanan mekon, jonka hihat ovat ainakin näyttävät! Tämä maksoi 40 euroa. Onnistuin tähän saamaan jo jonkun tahran helmaan, toivon todella, että se lähtee pesussa :-D


.
Viimeisenä, ja tällä kertaa myös vähäisempänä on uusi lasiviila, jonka hommasin neljällä eurolla Henkkamaukasta (en oikeasti yleensä osta sieltä mitään :-D), koska se Tigerin oli aivan surkea! Essenceltä hommasin elämäni ensimmäisen concealerin, koska jotenkin tunsin tarvitsevani tälläistä. En oikeasti edes tiedä, millainen hyvä concealer on, mutta tää on mun tarpeisiin ainakin ihan passeli! Hintaa tällä taisi olla pari euroa.

Mahtavaa perjantaita! ♥

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi Zaran mekko♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Oon ihan rakastunut siihen! :-D

      Poista
  2. Noi aurinkolasit on aivan ihanat! Itellekkin pitäs hommata uudet :-)

    ~ Jasmin N
    // littlethingswithjassy.com

    VastaaPoista
  3. Niin ihania toi paita ja mekko!<3 Ja haha, munkin on joka vuosi pakko ostaa uudet aurinkolasit, aina ennen ne on ollut myös halpisaroja mutta just eilen täräytin ja ostin mun ekat Raybanit :D

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä olekin! <3 Jotenkin uudet arskat joka kevät on ihan jo traditiot :-D Raybanit on kyllä hyvät, mulla pysyny hyvässä kunnossa jo muutaman vuoden!

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥