9. kesäkuuta 2017

JUNE WANTIES

Viime wanties-postauksesta vierähti sitten lähemmäs puoli vuotta, mutta näin taloudellisesta näkökulmasta se on varmasti ihan hyvä homma... Tässä sitä nyt kuitenkin olisi muutama tämän hetken ostoslistalla olevaa juttua.


Ekana mulla on listalla mustat kuvan mukaiset korkkarit. Mutta suurin ongelma tässä onkin se, että mistään ei löydy juuri sellaisia, kuin haluaisin. Pitäisi olla niin arkeen, kuin juhlaankin sopivat. Monessa paikassa korko on liiiian matala, ja kuvassa olevat alkaa jo edustaa sitä maksimi korkeutta, koska noh, arkena ei käytetä korkeita korkoja. Myös pitäisi olla kantapäästä kiinni, koska se nyt vaan näyttää paremmalta. Ja tietysti myös kohtuu hintaiset ja saatavilla jostain kivijalkakaupasta. Tämä on se mission impossible. 

Koska nyt on kesä, on myös kaikenlaiset kesämekot ja kesävaatteet listalla! Kuva ei tällä kertaa edusta juuri sitä, mitä haluaisin, mutta kaikki värikäs ja kesäinen olisi tervetullutta mun vaatekaappiin. Kesällä ei saa käyttää mustaa.

Tajusin (taas) yksi päivä, että mä en omista yhtäkään bleiseriä. Tajusin myös, että mähän tarvitsen bleiserin. Joku pitkä bleiseri olisi aika kiva, lyhyet bleiserit on liian pönötysvaatteita mulle. Musta olisi tietysti aika klassinen, mutta punainen ja vaaleanpunainen voisi olla myös tosi jees! En vaan halua sellaista, jossa on rypyssä olevat hihat, joita tuntuu vaan kaikkialla olevan...

Lipokkaat on tämän listan trendiosuus, koska oikeasti voiko parempia kesäkenkiä olla! Siistimpi versio flipflopeille ja jotenkin noiden helppous houkuttaa... Näitäkään ei oikeastaan tunnu löytävän mistään, koska en halua lähemmäs sataa euroa sijoittaa kenkiin, joita en välttämättä tulisi loppuun asti käyttämään, koska kesäkengät ja Suomen kesä on niin lyhyt.

Selailin muuten äsken mun vanhoja wanties-postauksia ja tulin siihen tulokseen, että jos sama linja jatkuu, tulen näistä jutuista yhden hommaamaan. Ei vissiin sitten aikaisemmat jutut ole ollukaan niin himottuja loppujen lopuksi.

Mahtavaa viikonloppua, joka ainakin allekirjoittaneella kuluu Orange Is the New Blackin parissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥