4. elokuuta 2016

RANSKAN OSTOKSET

Moikka! Tässä sitä viimein olisi Ranskan ostokset. Tästä uupuu muutama asia, mutta seuraavassa postauksessa sitten!

.
Minellin aleista lähti mukaan mustat nahkaiset nilkkurit. Alennuksen jälkeen näille jäi hintaa 105 euroa ja tyytyväisempi en näihin voisi olla!

.
Itse asiassa tämän ostin jo lentokentältä, mutta samaa reissua, joten eipä haittaa. Tämä on siis Versacen Yellow Diamond hajuvesi. 50 ml paketissa tämän hinta oli 40 euroa - vertailun vuoksi, Stockmannilla tämä oli lähemmäs kahdeksankymppiä.

.
Banana Moonista mukaan lähti uudet bikinit! Yhteishinta näille oli 75 euroa. Yläosa oli alaosaa hieman kalliimpi, mutta niiden yksittäishintoja en muista!

.
Uniqlo on kauppa, joka ehdottomasti pitäisi rantautua myös Suomeen - sieltä saa hyvistä materiaaleista olevia paitoja edullisesti. Nämä kaksi pellavapaitaa oli 29,90 € / kappale.

.
Nämä kaksi Domyosin treenitoppia lähti mukaan Decathlonista ja hintaa oli muutama euro per kappale.

.
Hollisterin colleget on parhaita (ja kaikki muutkin olovaatteet), niin tietysti uuden sellaisen hommasin. Tämän tummansinisen yksilön hinta oli 25 euroa.

.
Minelliltä lähti mukaan vielä punaiset ballerinat. Nämä olivat myös aleista, joten hintaa jäi jäljelle 62 euroa. Ja kyllä, Minelli on ihana!

.
Tämän treenitopin löysin Nikeltä (okei, tiesin mitä hakea), ja hintaa tällä oli 28 euroa. Etenkin tuon selän vuoksi, tämä on kivaa vaihtelua mun muihin paitoihin!

.
Ehdottomasti koko reissun paras ostos oli tämä: Leviksen farkut, mallina tietysti 501 CT. Nämäkin oli muuten alennuksessa, joten nyt ei tarvinnut ihan satasta näistä maksaa - hintaa oli 69 euroa.

Seuraavaksi odotettavissa on tästä jatko-osa (muutama hassu asia enää), mukaan lukien viime aikaiset Suomen shoppailut!

Ja vielä vähän infoa! Olen menossa tänä lauantaina 6.8. Konepajan Brunon kirppikselle kello 10-15 myymään vanhoja vaatteitani Pilvin ja Merin kanssa, joten jos kiinnostaa, niin sieltä saa lähes ilmaisia vaatteita. Merkkituotteita löytyy myös!

1 kommentti:

  1. Ihania ostoksia olet löytänyt :)
    http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥