27. elokuuta 2016

LOPPUKESÄN OSTOKSIA

Moikka! Koska syksy tekee jo tuloaan, on varmasti aika esitellä viimeisimmät ostokset. Tuttuun tapaan tästä varmasti puuttuu ties mitä, syytetään siitä huonoa muistiani ja mahdollisesti myös laiskuuttani. Asiaan!


.
Ensimmäisenä on NYXiltä pari tuotetta. Toinen on Jumbo Eye Pencil sävyssä Cashmere, eli juuri sellainen täydellinen kulta pienellä glitterillä varustettuna. Hintaa tällä oli 5,90€ Anttilassa - bongasin tämän heidän loppuunmyynnistä. Toinen NYXin tuote on Finishing Powder, eli viimeistely puuteri. Tämä on sävyssä 01, eli läpinäkyvänä. Sokoksella tämä maksoi 11,90€. Viimeisenä on The Real Techniquesin sivellin nimeltä Expert Face Brush, joka maksoi Sokoksella 13,90€.


.
Valkoisen t-paidan nappasin mukaan Helsingin Levikseltä, sillä tätä en onnistunut löytämään Ranskasta, enkä Italiasta. Hintaa tällä oli 25 euroa.


.
Urheilulegginssit nappasin (ja maksoin tosin myös) mukaan H&M:n lastenosastolta kymmenellä eurolla. Nämä ovat juuri täydellisen mittaiset - juuri puoleen väliin pohjetta, etenkin kun yleensä monet legginssit tuppaa olemaan minulle liian pitkät.


.
Simppelit neulepaidat, sekä kaikki muut yksinkertaiset vaatteet eivät yleensä ole ostoslistan kärjessä, vaikka ne ovat ehdottomasti niitä, joita eniten käyttää. Täydensin mustin yläosien varastoa tällä Zaran ohuella neulepaidalla, jonka hinta oli 12,99€. Ja tätä on muuten tullut käytettyä.


.
Kerrankin jotain kynsiin liittyvää! H&M:stä ostin neljällä eurolla lasiviilan, niiden tuhansien pahvisten viilojen tilalle - ja kynnet kiittävät muuten myös. Lumenelta ostin Gel Effect -lakan sävyssä 1 Cotton Cloud / Niittyvilla, hintaa tällä oli 6,90€.


.
Tää on taas näitä simppeleitä arkivaatteita laiskoille päiville: harmaa villatakki GinaTricotista, joka on juuri sopivan mittainen ja paksuinen. Ei liian lyhyt, eikä liian pitkä, joten ei näytä niin tyhmältä takkien alla. Tästä maksoin 20 euroa, ja olen jo varmaan käyttänyt tätä senkin edestä!


.
Vihdoin ja viimein löysin tämän laukun Mangosta kahdella kympillä! Pitkin kesää hakusessa oli ollut laukku metallisella hihnalla. Olin jo lähellä ostaa Furlan Metropoliksen, mutta onneksi tämän löytyessä voin ostaa niillä rahoilla jotakin muuta! Tällä kertaa nimittäin merkillä ei ollut mitään väliä - tärkeintä oli hihna ja juuri tuon kokoinen sisus. Täydellinen pikkulaukku siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥