14. elokuuta 2016

MITEN LATAAN KUVAT BLOGIIN?

Moikka! Ajattelin tulla näyttämään myös blogin puolella, kuinka lataan mun kuvat tänne käyttämällä Flickriä - itse joskus myös metsästin tälläistä ohjetta, joten toivottavast joku hyötyy tästä. Tällä tavalla kuviin ei tule sitä ärsyttävää Flickr logoa, vaan kuvat on ihan pelkästään kuvia. Tällä tavalla ei siis kuvaa klikkaamalla päädy Flickriin.


Aluksi pitää tehdä tunnukset Flickriin tai kirjautua omalla Yahoo-tilillä. Tämän jälkeen avautuu tälläinen näkymä (ja erittäin häiritsevä tuijotus tällä kertaa). Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa pilveä, josta pääsee latamaan kuvia tänne!


.
Siitä avautuu tälläinen näkymä, josta valitsen tuon alemman. Itse en ole kokeillut vetää kuvia vaan tuohon, mutta uskon, että sekin toimii hyvin! Tämän jälkeen valitset tiedostoltasi kuvat, jotka haluat ladata. Voit siis ladata samaan aikaan niin monta kuvaa kuin haluat. 


.
Kun olet valinnu kuvan / kuvat, jotka haluat ladata, ne ilmaantuvat tähän. Voit nimetä tiedostot uudestaan - mä aina isken vaan jonkun nimen siihen. Tämäkin kuva oli pelkkä kukka. Sen jälkeen klikkaa upload photo. Netin nopeudesta riippuen tämä jonkin aikaa (yhteen kuvaan meni mulla ehkä sekunti).

.
Tämän jälkeen klikkaa kuva auki ja sen jälkeen klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa nuolta, jossa pääset muuttamaan kuvaasi haluttuun kokoon.  Painaessasi tuota, se avaa pienen valikon, josta klikkaan aina view all sizes.


.
Eteesi avautuu kuva alkuperäisessä kokoossa ja tästä pystyt muuttamaan kuvan kokoa! Itse valitsen aina blogiin tuon Medium 800, joka siis tarkoittaa, että kuvan leveys on 800 pikseliä. Ja itse ainakin tykkään tästä koosta! 

.
Tämän jälkeen kopion kuvan osoitteen klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä (eli kaksoisklikkaamalla koneen "ohjauslevyä") ja valitsen kopioi kuvan osoite.

.
Sitten on aika siirtyä Bloggerin puolelle! Sieltä valitsen lisää kuva (okei, tämän varmaan jo osaattekin) ja lisää URL-osoitteesta. Sitten vain liitän osoitteen kenttään ja tadaa - kuva on edessäsi. Sitten vain kuva alkuperäiseen kokoon, tekstit perään ja postaus on valmis.

Tapoja on monia ja tämä on mun tapa! En tiedä onko tämä helpoin tai nopein, mutta tarpeeksi yksinkertainen mulle. Toivottavasti tästä oli hyötyä jollekkin! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥