10. syyskuuta 2017

VOISIN TEHDÄ NÄMÄ SYKSYLLÄ...

Jos jokakesäiset bucketlistit ja to do:t on jo tuttu juttu, on could do vähän rennompi versio syksyyn - ei pakonomaista suorittamista, vaan juttuja, jotka olisi kiva tehdä! Ennen kuin lumi sataa maahan ja lämpötilat menee miinukselle, voisin tehdä ainakin seuraavat asiat;

- Aloittaa autokoulun! Vajaan kahden viikon päästä on syksyn ylppärit ohitse, joten silloin mulla on jälleen aikaa. Etenkin tätä odotan jo innolla!

- Opetella käyttämään paperista kalenteria. Puhelimen kalenteria on tullut käytettyä viimeiset vuodet, joten nyt menin ja ostin ihan oikean kalenterin! Jos nyt vuoden verran jaksaisin käyttää tuota, haluan nimittäin ihan oikeasti olla se tyyppi, jolla on paperikalenteri.


.
- Käydä vaatekaapin ihan kunnolla läpi ja ihan oikeasti laittaa eteenpäin vaatteet joita en käytä. Mulla on vaan paha tapa säilyttää vaatteita, koska saatan joskus vielä käyttää niitä. Tiedättehän, ehkä kerran seuraavan kymmenen vuoden aikana.

- Pyöräillä useammin kouluun, nyt kun vielä voi! Huomenna ainakin pyöräilyä ohjelmassa!

- Myöhemmin syksyllä kaivaa esille jo ensimmäisien fysiikan kurssien kirjat ja vähän jo kertailla niitä kevättä varten. Pieni vaiva, josta myöhemmin kiitän itseäni.


.
- Päättää lopullisesti mitä teen ensi vuonna koulun suhteen. Opiskelemaan vai välivuosi? Tällä hetkellä olen aika vahvasti opiskeluiden kannalla, mutta pohdittavaa silti riittäisi... Ehkä tästä pitäisi lähitulevaisuudessa kirjoittaa ihan oma postaus!

- Aloittaa herkkulakon. Mun suurin pahe on irtokarkkien Ahaa -suklaacrispit, josta todellakin pitäisi päästä eroon!

- Etsiä uuden hajuveden, sillä mun tämän hetkinen hajuvesi Versacen Yellow Diamond vetelee ihan viimeisiään. En vaan tiedä minkä, sillä tällä kertaa ei huvittaisi maksaa lähemmäs sataa euroa hajuvedestä. En edes tiedä minkä tuoksuisen haluaisin!


.
- Lähteä partioretkelle, tai edes tavalliselle retkelle! En enää tänä syksynä ole ihan niin aktiivisesti mukana partiotoiminnassa, en esimerkiksi johda omaa vartiota enää, mutta retkelle voisin hyvin lähteä, jos sää olisi hyvä!

- Nauttia tästä syksystä ihan kunnolla!

Mahtavaa tulevaa viikkoa ihanat!

6 kommenttia:

  1. Paperikalenterit on parhaita, tykkään aina piirrellä omaani. On kiva nähdä se tuleva viikko jotenkin konkreettisesti, tai jotain... Vaatekaapin läpikäyminen on suunnitelmissa täälläkin. Kuvittelen aina olevani joku minimalisti, mutta silti puolet vaatteista ei ole koskaan käytössä, heh. Kivaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin mäkin vähän ajattelen - ehkä nyt oikeasti alan hahmottamaan kuinka paljon mulla oikeasti onkaan tekemistä! Joo niin se taitaa aika usein mennä, pitäisi ihan rankalla kädellä laittaa eteenpäin turhat vaatteet :-D Kiitos! <3

      Poista
  2. Mun lemppareita on myös noi Ahaa- suklaacrispit ja syön niitä vähän liikaakin :D Herkkulakon aloittamista oon kans pohtinut, mut jotenkin en halua luopua kaikista herkuista kun tulee paha mieli :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana kuulla! Joo en mäkään ehkä ikinä sellaista absoluuttista kieltäytymistä herkuista, mutta ehkä vähentää voisi :-P

      Poista
  3. Vähänkö kiva idea ja vaihtelua perus bucket listoille! Itsellänikin on muutamia juttuja, mitä haluaisin tehdä tässä syksyn aikana! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥