13. syyskuuta 2017

LOPPUKESÄN SUOSIKKEJA

Virallisesti kesä loppui vasta kolmetoista päivää sitten, joten eiköhän kesän suosikit ole vielä ihan ajankohtaisia. Tai näiden kohdalla voidaan ehkä enemminkin puhua loppukesän suosikeista, sillä kesän alusta on jo aivan liian kauan aikaa! Osa näistä on varmasti vilahdellut täällä jo aikaisemmin ostosten lomassa, mutta minkäs sille voi, että ostokset ovat olleet onnistuneita ja kovassa käytössä!


.
Mun uusin meikkivoidehankinta näkyi jo kesän ostoksissa, ja tästä Lumenen Matte -meikkivoiteesta olen kyllä tykännyt todella paljon! Vaikka peittävyydeksi luvataan 5/5, ei lopputulos kuitenkaan ole mikään superpeittävä ja matta, mikä on vain plussaa! Kerrostamalla tästä kuitenkin saa juuri sellaisen kuin haluaa, oli se sitten peittävämpi tai vähän kevyempi lopputulos. Kaikista Lumenen meikkivoiteista joita olen kokeillut, on tämä ainoa josta ihan oikeasti tykkään - tämän voisin siis ostaa ihan hyvin uudestaankin.

Kesällä löysin uudelleen aurinkopuuterin. Jotenkin kesällä on kiva tuoda vähän lisää lämpöä kasvoihin, johon tämä H&M:n aurinkopuuteri on passannut varsin hyvin! Tämä on oikeasti jo monen monta vuotta vanha, eikä tätä ole kai edes myyty enää varmaan yli vuoteen. Mutta H&M:n meikit on oikeasti hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä; tää taisi maksaa noin 4 euroa aikoinaan. 


.
Aurinkopuuterin ohella olen tykännyt käyttää varjostuksiin tätä Belgiasta keväällä ostettua NYXin poskupunaa sävyssä Taupe. Mun keltapohjaiselle ihon sävylle tämä on toiminut todella hyvin, mutta jos ihon sävy on selkeästi punertava, ei tämä sävynä välttämättä ole se paras mahdollinen - se selviää kuitenkin vain kokeilemalla!

NYXin Ultimate -luomiväripaletti sävyssä Warm Neutrals on ehdottomasti ollut kovassa käytössä kesän loppupuolella. Vaikka kaikki sävyt ovat loppujen lopuksi toistensa kaltaisia, onnistuu tällä paletilla niin arkinen, kuin vähän näyttävämpikin look hienompiinkin juhliin! Monenlaisessa käytössä tämäkin on jo ollut ja paljon olen tästä myös tykännyt!


.
Mä olen viimeisten vuosien aika käyttänyt monen monta pulloa Batisten kuivashampoota ja nyt olen vihdoin löytänyt mut lempparituoksun! Ehdottomasti parhain versio Batisten kuivashampoista on Floral! Tuoksu on aivan ihanan makea ja tämä on niitä versioita, joissa kuivashampoo on valkoista. Seuraavan kerran kuivashampoo-ostoksilla ei enää tartte arpoa, vaan nyt tiedän mitä lähden hakemaan :-D


.
Loppukesän biisisuosikkeina mainittakoon vielä Robinin uusin single Me Tehtiin Tää, joka on aivan ihana (Robin-fani täällä hei)! Loistava biisi, jonka myötä Robinin tauko on varsin ymmärrettävä! Tällaisia suosikkeja nyt kuluneena loppukesänä - osa jo vähän pidempiaikaisia lemppareita ja osa taas vähän tuoreempia!

Mahtavaa keskiviikkoa tyypit!

6 kommenttia:

  1. Pitäis varmaan kokeilla tota Lumenen meikkivoidetta, kun en oo vielä löytänyt sitä omaa lempparia. Itse ainakin rakastan kaikessa neutraaleja sävyjä, niin pystyin kuvittelemaann kaikki tuotteet omiinkin suosikkeihin. Varsinkin toi NYXin paletti alkoi kiinnostaa. :)) Kivaa loppuviikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, tämä taitaa olla Lumene edullisimpia meikkivoiteita & tässä oli mielestäni kans hyvin sävyjä! Kiva kuulla, että moni näytti myös sun silmään kivoilta! :) Kiitos samoin!

      Poista
  2. Tuo NYXin poskipuna näyttää kivan väriseltä :) Pitäisi ehkä kokeilla, kun vanha poskipuna alkaa vedellä viimeisiään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Aivan täydellinen sävy varjostuksiin ainakin mulla! :-)

      Poista
  3. Mulla on kanssa kesän suosikit- postaus luonnoksissa odottelemassa! Ihania suosikkeja ja Batiste ei kyllä koskaan petä ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batisten kuivashampoot ovat kyllä yksiä parhaista! :-)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥