18. heinäkuuta 2017

PLAGE POINTE OUEST

Eilen aamulla napattiin Pilvin kanssa bussi Antibesiin, josta jatkoimme vielä matkaa Cap d'Antibesiin, eli niin sanotusti Antibesin kärkeen. Bussi on täällä tosi edullinen - lippu maksaa kolmanneksen Helsingin lipun hinnasta. Tällä kertaa ei haluttu tavalliselle hiekkarannalle miljoonan turistin ja aurinkovarjon kanssa, joten suunnattiin vähän kallioisempaan mestaan.


.
Oon tässä paikassa käynyt joskus muutama vuosi sitten, jonka jälkeen on pitänyt tulla monesti takaisin! Nyt saatiin sekin vihdoin aikaiseksi :-D Löydettiin lähes  tasainen paikka, levitettiin pyyhkeet kalliolle ja kaivettiin eväsleivät esille - olihan kello jo reippaasti yli puolen päivän.


.
Paikka oli tosi kiva! Pari muuta oli siellä meidän lisäksemme, olihan kyseessä kuitenkin julkinen ranta (mikä oli kieltämättä aika outoa). Vesi oli ihanan lämmintä, sinistä ja kirkasta, paikalla olevista suurin osa olikin snorklaamassa! Seuraavalla kerralla pitää ottaa ehdottomasti snorklauskamat mukaan myös!


.
Huomenna suuntana on pitkästä aikaa Monaco! Viime kerrasta on vierähtänyt jo tovi, vaikka se tuossa ihan vieressä sijaitseekin. Hauskaa siis päästä sielläkin vaihteeksi käymään! Ihanaa tiistaita tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥