29. heinäkuuta 2017

JUST NYT

Äidin tekemä mansikkakakku, Suomi ja koti, uusi punainen kynsilakka ja sillä lakatut kynnet, Greyn Anatomia, ihanat ihmiset, tänään varatut lentoliput loppuvuodelle, ihan tarpeeksi lämmin Suomen kesä, ilmaiset Coca-Colat, viimeiset kesälomaviikot, kolmen viikon tauon jälkeen kuntosali, ihanat korvapuustit - vaikken ole maanantain jälkeen koko bloggeria avannut, on tämä viikko ollut tosi jees!


.
Puolentoista viikon jälkeen on taas aika palata koulun penkille, enkä oikeasti edelleenkään ole kunnolla syventynyt ruotsiin. Miten hankalaa voikaan olla koulujutut kesälomalla? Ja miksi loma edes menee näin nopeasti! Pitkästä aikaa nimittäin tuntuu siltä, että kesäloma on liian lyhyt. Onneksi kesä jatkuu vielä elokuun loppuun saakka, ehtii Linnanmäellekin hyvin koulujen alettua, eikä säätkään toivottavasti heti huonone. Sitä paitsi on oikeasti aika kivaa, että on taas jonkinlainen rutiini.

Mahtavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. IHANA toi ensimmäinen kuva! Ja mulla meinaa olla myös vaikeuksia alkaa tekee kesälomalla koulujuttuja, ei vaan oo motivaatiota. Meen siis syksyllä korottamaan kaks ainetta mut en oo ees yhtä kokonaista kirjaa saanut luettua vaikka kesäkuussa sen alotin :-----D Taitaa käydä kalpaten kirjoitusten suhteen, mut ainakin on tullu nautittuu kesästä! :) Kiva postaus muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Hahah ihana etten oo ainut, jolla ei ihan into riitä kouluun kesällä :-D Tsemppiä sulle niihin kans!

      Poista
  2. Ihana toi floatie!<3 ostin kaksi floatieta Lontoosta toukokuussa mutta kumpikaan ei ole vielä päässyt käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Toivottavasti nekin pääsee käyttöön vielä tänä kesänä :-D !

      Poista
  3. Greyn Anatomia on niin hyvä sarja!<3 Ps. Toi eka kuva on ihana :")

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥