23. helmikuuta 2018

FRIDAY THOUGHTS

Moikka! Viimeiset viisi päivää ovat menneet aikalailla kirjastossa. Tänään kuitenkin pidin pienen breikin lukemisesta, sillä aamulla herätettiin synttärisankari aamiaisella, suunnattiin päivemmällä Skanskan toimistolle, myöhemmin ajeltiin ympäri Espoosta hankkimassa viimeisiä juttuja tulevaa reissua varten ja illalla juhlistettiin vielä veljeni syntymäpäivää.

Nyt kun olen oikeasti tehnyt lukulomalla sitä itseään, eli lukenut ylppäreihin, en voisi olla yhtään iloisempi tulevasta reissusta! Helmikuinen reissu Alppeille on jo perinne kymmenen vuoden ajalta, mutta tälläkin kerralla suunnataan täysin uuteen kohteeseen. Paikan nimeä en millään muista (selvinee varmaan huomenna), mutta jonnekin päin Itävaltaa kuitenkin. Varmasti aivan mieletön reissu tulossa, vaikkakin ennuste lupailee samanlaisia paukkupakkasia, kuin Suomessa nyt.


.
Lukuloma ja päivittäinen lukeminen ei myöskään ole niin hirveää, kunhan ei lue vuorokauden ympäri. Olen viikon aikana huomannut, että viettämällä kirjastossa saman verran aikaa kuin yleensä koulussa, saa paljon aikaiseksi ja aikaa jää muuhunkin - illaksi sovitut hauskat jutut motivoi yllättävän paljon ahertamaan päivällä. Olen myös huomannut, että lukemisen ja opiskelemisen suhteen vaikeinta on koko homman aloittaminen. Kyllä tämä tästä!

Tajusin myös, että vajaan kolmen viikon päästä alkaa yhteishaku, enkä ole vieläkään täysin varma hakukohteistani. Mietin asiaa paljon viime syksynä, mutta silloin päädyin siihen, että päätän sitten helmikuussa. Noh, miten kävikään. Selailin tänään aikaisemmin jo jotain mielenkiintoisia hakukohteita, joten ehkä mä kolmessa viikossa teen jotain päätöksiä! Oli muuten paljon helpompaa kolme vuotta sitten arpoa pelkkien lähilukioiden välillä...

Musta oikeasti vähän tuntuu, että viime aikoina elämä on pyörinyt vähän liikaa koulujuttujen ympärillä. Niin blogissa, kuin oikeassakin elämässä. Mutta tätä se elämä on nyt ollutkin - miksi sitä turhaan kiillotella tai muuttaa joksikin muuksi. Ensi viikolla kuitenkin reissukuvia ja vähän vähemmän koulua.

Ihanaa viikonloppua tyypit!

Tsekkaa myös:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥