18. heinäkuuta 2016

WEEK 28

Viikottaiset katsaukset puhelimen kuvakirjaston syövereihin on oiva tapa nähdä ja tuoda esille niitä pieniä elämän yksityiskohtia. Sen vuoksi, joka sunnutai tai maanantai tulee viikkokatsaus - kokoelma puhelinkuvia, joita on viikon mittaa näkynyt niin Snapchatissa (@ainooosd), kuin Instagramissakin (@ainokarin), sekä niitä kokonaan julkaisemattomia kuvia. Enjoy!


.
Alkuviikosta käytiin testaamassa Antibesiin ilmestynyt maailmanpyörä - saatiin muuten ihan yksityinen ajelu. // Seuraava päivä suuntana oli Italia ja Muffe jo innoissaan odottikin liikkellee lähtöä. // Ei, tämä ei ole koirablogi, mutta hei kattokaa tää kuva! // Italia! Tosin illalla tultiin jo takaisin Ranskaan.


.
Käytiin syömässä (yllätys hei)! // Muffis ja koirien kieltokyltti :-D // Kansallisuuspäivän nätti auringonlasku Snapchatin hyvällä zoomilla varustettuna. // Ja hieno Antibesin muuri.


.
Jätskiä ja jätskiä <3 // Varmasti yksi paras asia kesässä on se, että saa luettua ties kuinka monta hyvää kirjaa! // Tälläinen voisi ilmestyä Suomessakin meidän takapihalle... // Paras tapa viettää lomaa, eikö?

Mahtavaa maanantaita tyypit!

4 kommenttia:

  1. Eksyin ihan sattumalta sun blogiin ja en ees tiedä mitä mä sanoisin. Sulla on aivan ihana blogi, vaikka se onkin kovin vähän aikaa vasta ollut pystyssä. Mielenkiinnolla jään seurailemaan, että minkälaiseksi tää sun blogi kehittyy ajan kanssa. :)

    Written by Neea

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Mulla rupes heti tekeen mieli jätskiä, mutta nyt en kyllä sitä saa :( Jätskiähän ei voi koskaan syödä liikaa ;) Hyvää kesän jatkoa sulle!

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥