19. heinäkuuta 2016

NICE IS NICE


.
Moikka! Käytiin pari päivää sitten Nizzassa. Nyt ei ole ainakaan vielä tultu käytyä siellä uudestaan (vaikka kovasti haluaisinkin), sillä en jotenkin usko yleisen fiiliksen olevan siellä mitenkään erityisen hyvä - ja rantakatu on suljettu. Pysyttelen siis mieluusti lahden tällä puolen.


.
Heti aamulla ampaistiin junalla Nizzaan, ja juurikin tuona samaisena päivänä oli alennusmyynnit alkanut Ranskassa. Aamupala syötiin vasta paikan päällä ja kymmeneltä kauppojen auettua kulutimme tunnin jos toisenkin shoppaillen. Ostoksiani näätte Suomeen palatessani, niitä nimittäin on jonkin verran...


.
Lounaalla käytiin vakiopaikassamme La Table Alziarissa - jossa muuten kannataa ehdottomasti käydä, jos täällä päin liikutte. Sen jälkeen kiertelimme enää hetken vanhassa kaupungissa, ennen kuin suuntasimme takaisin kotiin ja uima-altaalle!

Nyt alkaa kamat olla kasassa ja pian on aika suunnata lentokentälle ja Suomeen. Tosin huomenna sitä mennään taas, nimittäin suuntana on partioleiri - tiedossa siis  blogin suhteen reilu viikon tauko. Aika hyvä tähän heti alkuun, eikös.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 Jään mielelläni lukijaksi :)
    http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥