3. maaliskuuta 2018

SUUNNITELMAT MAALISKUULLE


.
Maaliskuu tarkoittaa kevään alkamista. Aletaan miettimään, jos Uggit, pipot ja toppatakit voisi jo heittää varaston pohjalle. Helmikuun tavoin mun maaliskuu näyttää aika kiireiseltä ja työn täyteiseltä, mutta ainakin seuraavia juttuja on tiedossa:

- Päättää mihin haen yhteishaussa. Suunnitelmia on, mutta mitään en ole vielä lyönyt lukkoon.

- Siivota vaatekaappi. En tosiaan ole mikään kevätsiivoustyyppi, mutta vaatekaappi on kyllä siistittävä, koska mulla on liikaa vaatteita joita en yksinkertaisesti käytä. Kiertoon siis turhat ja käyttämättä jääneet vaatteet!

- Lukea ylppäreihin. Maaliskuu tarkoittaa kirjoituksia, joten seuraavat pari viikkoa tiedossa on erittäin intensiivistä lukemista. Onneksi maaliskuun loppu tarkoittaa sitä, että kirjoitukset ovat ohitse!


.
- Maaliskuun loppumisesta puheen ollen, kuun viimeisinä päivinä on tiedossa reissu idän naapuriimme. Täydellinen loma heti kirjoitusten jälkeen. Sitä odotellessa!

- Fiilistellä pääsiäistä. Ei ehkä niinkään kristillisestä näkökulmasta, vaan enemmänkin pääsiäisherkkujen kautta! Vielä en ole kaupasta löytänyt Ruohomunia (jotka ovat parhaita ikinä), mutta Suomeenkin rantautuneita töhnämunia on jo maistettu! 

- Suorittaa autokoulun seuraava vaihe. Nyt kun kortti on ollut taskussa tammikuusta lähtien, on aika suorittaa seuraava vaihe. Kolmivaiheinen autokoulu tuntuu kieltämättä vähän rahastukselta, mutta ei tässä kai muita vaihtoehtoja ole :-D

Nyt kuitenkin seuraavaksi heitetään hyvästit meidän ihanalle hotellille ja lähdetään taxilla kohti Salzburgia ja Suomea. Nähdään seuraavaksi Suomessa.

Tsekkaa myös:

2 kommenttia:

  1. Mulla on vähän samoja suunnitelmia, ainakin nyt ensimmäiseksi selvitä lopuista yo-kirjoituksista, jonka jälkeen koittaakin ansaittu lomareissu Leville! Odotan myös innolla pääsiäistä ja niitä herkkuja, kivasti toteutettu postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja suunnitelmia sulla myös! Kiitos paljon! <3

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita! ♥